שאני אבין?!

shlomitosh

New member
../images/Emo32.gif שאני אבין?!

בפורום הזה גם מותר להגיד דברים שחורים (בהומור כמובן, לא בגזע ה.. לא חשוב..) ? ופה זה פורום מצחיק בלי שוביניסטיות?! כי אם כן אני נשארת פה.. כי אני לא צריכה שכל הזמן ירגשו אותי למטבח.. >>

את מודעת לזה שלמרות שגם את ברחת כמוני מ907 המנהלים פה ושם הם אותם המנהלים ... ככה שקחי בחשבון שהערב ארי שכולם יגמרו לכתוב פה את עושה לפורום ספונג'ה ומנקה גם ת'פנלים ../images/Emo3.gif

shlomitosh

New member
לעזאזל.. ואני חשבתי שבחרתי משוביניסטיות.. ../images/Emo9.gif

זה לא בסדר.. הם לא מבינים שם שהומור שחור לא תמיד צריך להיות מלווה בשוביניסטיות.. נכון, אני מודה שזה יכול להצחיק.. אבל להיות שוביניסטים תמיד זה לא נחמד בכלל..

הבעיה שלך היא לא בלחשוב .. טוב אולי בטיפה'לה ../images/Emo3.gif הבעיה שלך שאת לא מבינה שאני מקניט אותך ושאנ'לא באמת שובניסט .. (אני יותר ריאליסט .. כי שוביניסט חושב שנשים לא טובות בכלום .. אני רק חושב שאתן לא יודעות לנהוג ../images/Emo3.gif)

חס וכרפס .. אנ'לא חוזר לשם .. פה החברה זורמים הרבה יותר טוב .. אני ואת יכולים להישאר כן בכייף .. אני על בטוח לא אגיד לך ללכת מפה .. (המקסימום שאגיד לך זה להביא לי ת'נעלי בית ../images/Emo3.gif)

shlomitosh

New member
בטח בכיף.. ../images/Emo122.gif

זה אשכרה פורום הומור שחור עם אנשים יותר נחמדים! ייאיי אס! חחחחחחחחחח אס.. (לאייק אסאס.. )

radio active

New member
כן,זה נכון,

המנהלים כאן והמנהלים בהומור שחור הם אכן אותם המנהלים,אבל איזה יופי שהם לא באמת נכנסים לפה

boxer86

New member
פעם היה לי מישהו בכתה שאמר..

שהשקפת העולם של האשה היא דרך החלון במטבח.. זה אולי היה שובניסטי.. אבל זה בסדר, גם את יכולה לצחוק על גברים, כמו: למה אלוהים ברא את האשה יפה? כדי שהגבר יאהב אותה למה אלוהים ברא את האשה טיפשה? כדי שהיא תאהב את הגבר אבל......... תרשמי לפני, שהבדיחה הבאה שלך היא על גברים זתומרת תודיעי מראש

shlomitosh

New member
תגידי..

את לא אמורה עכשיו לרוץ בצרחות באיזה רחוב נטוש מאיזה פדופיל או משהו..?

shlomitosh

New member
חשבתי שזה היה מכוון אליי.. ../images/Emo122.gif

תתעלמי מההודעה שלי.. ^^

למעלה