מישו היה אתמול בעצרת!??
נ נסיכת אהבה New member 14/11/05 #2 ../images/Emo32.gifשבועי- סתם כי בא לי לדבר../images/Emo40.gif סתם ככה... רציתי לאחל לכם בוקר נפלא ויום מקסים
../images/Emo32.gifשבועי- סתם כי בא לי לדבר../images/Emo40.gif סתם ככה... רציתי לאחל לכם בוקר נפלא ויום מקסים
ג גרב אדומה New member 16/11/05 #4 ../images/Emo32.gif אני מתחרפןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני כבר לא יודע מה לעשות עם עצמי מרוב בלבול נמאס לי אוף . בא לי לבכות אני משתגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
../images/Emo32.gif אני מתחרפןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני כבר לא יודע מה לעשות עם עצמי מרוב בלבול נמאס לי אוף . בא לי לבכות אני משתגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
S sivanshain New member 16/11/05 #5 מותר...לבכות כאילו...אבל ממה אתה כל כך מבולבל??? אולי נוכל לעזור?
ג גרב אדומה New member 17/11/05 #6 ../images/Emo178.gif אני לא באמת רוצה לבכות פשוט הבלבול והייאוש כל כך מעצבנים אותי וגורמים לי בלבלה בלב , שאני פשוט משתגע עד כדי דמעות . למה עד כדי כך מבולבל ? אמממ -
../images/Emo178.gif אני לא באמת רוצה לבכות פשוט הבלבול והייאוש כל כך מעצבנים אותי וגורמים לי בלבלה בלב , שאני פשוט משתגע עד כדי דמעות . למה עד כדי כך מבולבל ? אמממ -
נ נסיכת אהבה New member 17/11/05 #7 ../images/Emo46.gif כי לא התקשרת אליי כשרע לך, וגם כשטוב לך אתה לא מתקשר מקווה שדברים מתחילים להסתדר לך, אתה יודע איפה למצוא אותי נכון ויש לך הזדמנות עד השעה 14:00 שאז יש לי שיעור
../images/Emo46.gif כי לא התקשרת אליי כשרע לך, וגם כשטוב לך אתה לא מתקשר מקווה שדברים מתחילים להסתדר לך, אתה יודע איפה למצוא אותי נכון ויש לך הזדמנות עד השעה 14:00 שאז יש לי שיעור