שבועי! שיהיה שבוע

Mayuchkita

New member
מישו יודע ?!

אני די חדשה פה בפורומים ובכלל בתפוז.. איך אני מכניסה תמונה להודעה ?!

../images/Emo32.gif שבועי! שיהיה שבוע ../images/Emo74.gif

היי גירלז
(וגאיז... יש פה אחד
) זה שרשור ה-
שלנו, ופה אנחנו יכולים להתחרע על כל מה שלא קשור לבראד! (וזה קשה, עם התמונות החדשות האלה...
) אז ספרו על משהו שקרה לכן השבוע... או שסתם תענו על הסקר הזה:
היום:
באיזו שעה התעוררת?
מה/מי העיר אותך?
מה היה הדבר הראשון שאמרת?
מה היה הדבר הראשון ששמעת?
מה היה השיר הראשון ששמעת?
מה אכלת?
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
פורום אהוב:
באיזה פורומים את כותבת: י
ש לך חברים בפורומים?
מי האדם האחרון שדיברת איתו?
מה את עושה עכשיו?
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?
מה את/ה שומע/ת?
מה הסרט האחרון שראית?
מה התוכנית האחרונה שראית?
מה הדיסק האחרון ששמעת?
מה החלום שלך? אל תדאגו, לא שכחתי את ראש השנה... אבל זה רק בשבוע הבא! (אני לא יודעת מה קרה לכל הפורומים... התחרפנו
)

odedy1976

New member
חידון טריוויה און-ליין בנושא קולנוע

עלה לאוויר לא מזמן חידון טריוויה בנושאי קולנוע (סרטים, שחקנים, במאים, ציטוטים וכו'). מה שמבדיל אותו מכל משחקי הטריוויה האחרים הוא מנגנון הרמז. ליד כל שאלה מופיע כפתור "רמז" שמגלה פרטים שמובילים לפתרון השאלה. אפשר כמובן לנחש את התשובה אך יורדות נקודות על ניחוש לא נכון, ולכן עדיף להשתמש ברמז. המשחק כרגע נמצא בהרצה וככל הנראה בקרוב אף יתחילו לחלק פרסים לזוכים בתחרויות היומיות. מקווה שתהנו. עודד

Mayuchkita

New member
אז ככה ..

התעוררתי ב6:55
הערתי את עצמי .. מה אמרתי ? לאבא שלי שאני כבר ערה, כי הוא בא להעיר אותי..
הדבר הראשון ששמעתי את הצעקות של אחותי מזה בעצם התעוררתי
לא שמעתי שום שיר, ואפילו לא עד עכשיו 12:42 בצהרים..
מה אכלתי ? סנדוויץ' וארטיק מה הכי העסיק אותי ? הבנאדם שאני אוהבת
במקרה הזה זה לא היה בראד! פורום אהוב יש שניים הפורום הזה
ופורום כריסטינה אגילרה
באיזה פורומים אני מתכתבת.. בפורום הזה, בפורום כריסטינה אגילרה, ובפורום של האלופה. אם יש לי חברים בפורום ? את האמת לא ממש כי רק השבוע התחלתי להתכתב פה, אני די חדשה..
האדם האחרון שדיברתי איתו - חברה שלי שאצלי עכשיו
מה אני עושה עכשיו? כותבת לכם את ההודעה אני לא שומעת מוזיקה עכשיו
הסרט האחרון שראיתי מממ.. לא ראיתי אף סרט ב3 ימים האחרונים! ברצינות! ואולי גם לא השבוע .. אבל נראה לי ש קליק לזפזפ ת'חיים - בקולנוע .. התוכנית האחרונה שראיתי הייתה האלופה אתמול בערב ..
הדיסק האחרון ששמעתי, הדיסק של בריטני ספירס.. עם הלהיטים מ2004..
החלום שלי ? מממ.. לפגוש את בראד ?

Dead Scene

New member
אני בערך חדשה פה

אני חברה מאוד טובה של מיצי במציאות (למרות שהיא תנסה להכחיש כל קשר אליי!) ואני מנהלת איתה את פורום ג'וני דפ. סתם קפצתי לי לביקור :) כלום לא קרה השבוע. אין לי חיים :| היום: באיזו שעה התעוררת? 2:00 .... מה/מי העיר אותך? אממ לא יודעת... בדרך כלל שום דבר לא מעיר אותי מה היה הדבר הראשון שאמרת? בולי זוז (לכלב שלי) מה היה הדבר הראשון ששמעת? השיפוצים שהשכנים עושים מה היה השיר הראשון ששמעת? Led Zeppelin - battle of evermore מה אכלת? רביולי עם גבינה ותרד ברוטב עגבניות איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה חם לי כל כך? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: ג'וני דפ, פרל ג'ם יש לך חברים בפורומים? כןכןכןכןכןכן :) מי האדם האחרון שדיברת איתו? בבית אימא שלי, באינטרנט מיצי. מה את עושה עכשיו? אממ שומעת פרל ג'ם וכותבת פה? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? דה מה את/ה שומע/ת? Pearl Jam - Sad מה הסרט האחרון שראית? The Company of Wolves סרט מעולה של ניל ג'ורדן מה התוכנית האחרונה שראית? נשואים פלוס :) מה הדיסק האחרון ששמעת? Kasabian - Empire מה החלום שלך? להיות צלמת אינעל אבוק

Dead Scene

New member
בהחלט כן :)

עם מי יש לי הכבוד? (מצטערת הזכרון שלי נדפק עם הזקנה)

חח אף אחד לא יודע איך קוראים לי ../images/Emo6.gif

חוץ ממיצי, ומכל מיני אנשים ששלחו לי הודעות פרטיות
את יכולה לקרוא לי סטאר
חוץ מזה, את בטח לא יותר זקנה ממני

Shiri from the block

Active member
../images/Emo2.gif אם אני אשלח לך הודעה פרטית אני גם אדע את השם שלך?../images/Emo11.gif

עונה גם ../images/Emo192.gif

באיזו שעה התעוררת? 9:30
מה/מי העיר אותך? השעון המעורר האולטימטיבי- המערכת שלי
מה היה הדבר הראשון שאמרת? "היי" לאחי
מה היה הדבר הראשון ששמעת? את גלגל"צ
מה היה השיר הראשון ששמעת? אני ממש לא זוכרת
אבל למיטב זכרוני, היו שירים ממש גרועים היום...
מה אכלת? מי שמכירה אותי מהפורום יודעת את התשובה
(נו, אשל עם קש)
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "אני חייבת להתחיל להתעורר עם 88 במקום עם גלגל"צ"
פורום אהוב: מה אתן חושבות?
באיזה פורומים את כותבת: אמממ... קצת בפורומים של המנהלים, אנג'לינה, עולם הבידור והזוהר, והייתי כותבת ב"בטיפול" עד שירדה הסדרה... |פרחי|ש לך חברים בפורומים? קצת
מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמאש'לי
מה את עושה עכשיו? מתכוננת לישון
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא
מה הסרט האחרון שראית? "אפקט הפרפר 2" כרגע! היה לא רע בכלל, וחוץ מזה- הייתי לבד באולם עם חברה שלי!
מה התוכנית האחרונה שראית? "מתחילות מחדש" (
) שהקלטתי לי אחה"צ
מה הדיסק האחרון ששמעת? נראה לי שפיונה אפל
מה החלום שלך? חוץ מלפגוש את בראד?
להיות משוררת/ מלחינה מפורסמת

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

לומדים עד כמה העולם אכן קטן אחרי הכל בפורום עולם של תרבויות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=930
הפרעות, מחקר, שיקום. פורום נויורופסיכולוגיה - הרבה יותר ממה שחשבתם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1631
מגה פורום פורום לאחת מלהקות המטאל הגדולות - מגהדת' http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1632

odedy1976

New member
סרטי DVD מתנה לזוכים

הספריית וידאו שאני מנוי בה העלתה משחקי טריוויה לאתר שלה והם הולכים לחלק סרטי DVD מתנה לזוכים, אחרי שהם יגמרו לייצב את המשחק! אני כל יום מתאמן שם כדי שכשיתחילו התחרויות אני אוכל לחדש את הספרייה הפרטית שלי בבית - חינם!!!! http://www.moderntimes.co.il/game/moderntimes.htm

למטה יש לך "צירוף קובץ"

תלחצי על זה, ואז על "עיון"- ותבחרי תמונה מהמחשב שלך (רצוי אחת סקסית
)

למעלה