שלוםםםם
מממ קוראים לי שירן ואני סטודנטית לתקשורת ... אני עושה פורייקט קטן בתקשורת ואחד מהשלבים שם זה מחקר שוק ... אודה לכם מאוד אם תעזרו לי ותקדישו כמה דקות מזמנכם ותענו עליו . הסקר : מחקר שוק : 1. בן\בת כמה את\ה ? א. 16-18 ב. 18-24 ג. 24-35 ד. 36-50 2. מין : 3.השכלה : א. 12 שנות לימוד ב.14 שנות לימוד ג. 15 ומעלה 4.יליד ארץ\עולה חדש 5.מצב משפחתי:רווק , גרוש , אלמן , נשוי . 6.איזור מגורים : צפון , דרום , מרכז 7. באיזה תדירות את\ה צופה בטלוויזיה ? 8.קורא\ת עיתון ? 9. שומע\ת רדיו ? אם כן איזה תחנה ? 10.את\ה משוטט\ת באינטרנט ? במידה וכן שקופץ חלון פרסומת אני : סוגר את החלון ומתעצבן\ת או קורא\ת ומתעניין\ת 11. האם את מכירה הומו \ לסבית ? 12. את\ה מתרחק\ת ממנו בגלל זה ? 13.האם את\ה מודע ש 1 מתוך 10 אנשים באוכלוסיה משתייכים לקהילה ההומו-לסבי ? 14.אם היית מגלה שאחד החבר שלך Gay איך היית מגיב\ה ? 15.אם היית מגלה שאחד הילדים שלך הומו או לסבית איך היית מגיבה ? : א. שולחת אותו לטיפול פסיכולוגי ? ב.מנסה לשנות "אותו" – את קו החשיבה שלו . ג.מקבלת אותו כמו שהוא – אך סובלת מפנים ד. מקבלת אותו איך שהוא וגאה בו על מה שהוא . 16.האם את\ה מודע\ת למצב האגודות בארץ ? 17.האם ידעת שיש האגודה כמעט בכל עיר וייתכן שגם בעיר שלך ? 18.היית מתנדב\ת לאגודה כזאת ? 19.ולעבוד ? 20. מה השוני ?