שבועי

shirel27

New member
קומונה חדשה

עניין של חיים בנושא ההפלות בואו להביע דעתכם

peaceful sheep

New member
אנא חיתמו על עצומה נגד חוות מזור../images/Emo70.gif

ישראל נגד חוות מזור! נגד סחר בקופים
נגד חטיפת קופים מהטבע
נגד הפרדת גורים מאימותיהם
נגד הרבעת בקופים בחוות רבייה
נגד התעללות בקופים במעבדות מחקר
הקופים זקוקים לנו. אנא חיתמו והפיצו
תודה רבה לחותמים

../images/Emo65.gif../images/Emo34.gif מיסטיקה וגאווה בתפוז

היום בשעה 13:00 תתארח עורכת הדין עירא הדר בפורום משפחות הומוסלביות ותענה לשאלות הגולשים בכל הנוגע למשפחה ההומולסבית ומעמדה החוקי בישראל. עורכת הדין הדר ייצגה את טל ואביטל, שזכו לאחרונה במאבקן לאמץ זו את ילדיה של זו. ניתן להשאיר שאלות בפורום משפחות הומולסביות כבר עכשיו.
עוד היום, בשעה 18:00, יתארח גבריאל רעם בפורום עולם המיסטיקה. ניתן להשאיר שאלות בפורום עולם המסטיקה כבר עכשיו. עוד על גבריאל רעם ופועליו הרבים, בעמוד הזה.
לוח האירועים של תפוז, פעיל ומעודכן כל הזמן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/eventsAll.asp גלישה נעימה

שלוםםםם

מממ קוראים לי שירן ואני סטודנטית לתקשורת ... אני עושה פורייקט קטן בתקשורת ואחד מהשלבים שם זה מחקר שוק ... אודה לכם מאוד אם תעזרו לי ותקדישו כמה דקות מזמנכם ותענו עליו . הסקר : מחקר שוק : 1. בן\בת כמה את\ה ? א. 16-18 ב. 18-24 ג. 24-35 ד. 36-50 2. מין : 3.השכלה : א. 12 שנות לימוד ב.14 שנות לימוד ג. 15 ומעלה 4.יליד ארץ\עולה חדש 5.מצב משפחתי:רווק , גרוש , אלמן , נשוי . 6.איזור מגורים : צפון , דרום , מרכז 7. באיזה תדירות את\ה צופה בטלוויזיה ? 8.קורא\ת עיתון ? 9. שומע\ת רדיו ? אם כן איזה תחנה ? 10.את\ה משוטט\ת באינטרנט ? במידה וכן שקופץ חלון פרסומת אני : סוגר את החלון ומתעצבן\ת או קורא\ת ומתעניין\ת 11. האם את מכירה הומו \ לסבית ? 12. את\ה מתרחק\ת ממנו בגלל זה ? 13.האם את\ה מודע ש 1 מתוך 10 אנשים באוכלוסיה משתייכים לקהילה ההומו-לסבי ? 14.אם היית מגלה שאחד החבר שלך Gay איך היית מגיב\ה ? 15.אם היית מגלה שאחד הילדים שלך הומו או לסבית איך היית מגיבה ? : א. שולחת אותו לטיפול פסיכולוגי ? ב.מנסה לשנות "אותו" – את קו החשיבה שלו . ג.מקבלת אותו כמו שהוא – אך סובלת מפנים ד. מקבלת אותו איך שהוא וגאה בו על מה שהוא . 16.האם את\ה מודע\ת למצב האגודות בארץ ? 17.האם ידעת שיש האגודה כמעט בכל עיר וייתכן שגם בעיר שלך ? 18.היית מתנדב\ת לאגודה כזאת ? 19.ולעבוד ? 20. מה השוני ?

למעלה