שבוע טוב!

randu

New member
../images/Emo32.gifשבוע טוב!../images/Emo23.gif

ואי אנשים אני ממש מתגעגע.. לכל החדשים-קוראים לי רן, והייתי בפורום עד לפני חודש,אבל אז לקחו לי את המחשב.
אנשים,בתחילת השבוע ב"ה קונים לי מחשב ואני אחזור להפציץ.. בכל מקרה-אני מקווה שאתם זוכרים ומתגעגעים. *תנו לי 5 שניות של צומי*
אני צריך לזוז, אבל שתדעו שאתם באמת חסרים לי.. אוהב ומתגעגע הכי הכי בעולם-רני.

Fergie7

New member
רנייייייי

אני מתגעגעת לכל השיחות שלנו בצ'ט עם ג'ולי ודנה וכולם XD

E d e n7

New member
היי

היי רןן חח אני לא מכירה אותך כי אני חדשה אבל אתה נשמע ממש נחמד אז...נתראה כשתקבל תמחשב =]

E d e n7

New member
../images/Emo207.gifטוב אז שני דברים...

1. יש לי שאלה.....טיירה עשתה הגדלת חזה או שזה שלה?...[בורותתת חוח] 2. קודם כל הפורום הזה ממש אהוב עליי חח אבל [לא לכעוס אנשים] הוא דיי לא פעיללל :( וחבלל ואני דיי פוחדת לפתוח הודעה חדשה שלא יכעסו או משו חח אז אולי נעשה כל מני משחקים שאלונים וזההה... יהיה נייס... לא?

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif טיירה לא עשתה הגדלת חזה

היא הראתה באחת מהתוכנית אירוח שלה TYRAS SHOW שהחזה שלה אמיתי לגמרי בא רופא מומחה היא הורידה חזיה והראתה שהוא קופץ כמו פינפונג וגם במכונת רנטגן ראו שאין לה שום דבר בחזה והרופא אמר שהוא ראה ועשה הרבה הגדלות חזה ולטיירה בהחלט אין סיליקון או שום דבר אחר [ניסיתי למצוא את הקטע ביוטיוב אבל לא מצאתי] בקשר לשאלה השניה קדימה,תתחילי לפעול ;]

JULI4561

New member
בקשר ל2 ..

אם את רוצה להעלות משחקים וזה את יכולה בכיף ! ! אני חושבת שאף אחד לא יתנגד

mikmikonet

New member
חידון טופ מודל עונה חמישית ../images/Emo13.gif

זוכרים שהבאתי לכם לפעמים כל מני חידונים, "איזו מתמודדת את" מכל מני עונות? בקיצור, לקראת העונה החמישית מצאתי לנו חידון של... העונה החמישית
הנה הקוויז דווחו לנו מי יצאתם! אני, למתעניינים, יצאתי קייל

mikmikonet

New member
הקוויז נעלם לי בקישור ../images/Emo7.gif

הנה הוא: http://www.quizilla.com/users/themidnightsky/quizzes/Which%20America's%20Next%20Top%20Model%20Contestant%20Are%20You%3F%20(Cycle%205)/

נקודונת

New member
הו! כה מגניב!

יצאתי ניקול, ועוד לא החלטתי אם זה טוב או רע. בכל אופן, אני מתה על הדברים האלה. כה מגניב!

לשמחתי הרבהרבהרבהרבה יצאתי

קים!! אילו הייתי מכירה אותה הייתי הופכת להיות לסבית רק בשבילה!! כלכך

למעלה