שבת שלום.

2MayaN2

New member
MTV מוזר../images/Emo2.gif ../images/Emo221.gif

יש עברית
יש כתוביות
ראיתי שכרמל כתבה על זה ואז העברתי לבדוק וזה ממש מוזר, יש גם פרסומות בעברית

AdiA12

New member
איכס. ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

MTV גם ככה ערוץ מעפן ורדוד עם מוזיקה מחורטטת רוב הזמן יש פעם במיליוני שנים כמה שירים טובים, וזאת הסיבה היחידה שאני מעבירה לערוץ הזה, בתקווה שיהיה איזה שיר טוב פעם אחת בחיים שלהם ועכשיו, הם החליטו לגרום לערוץ הזה להיות עוד יורת מעפן ומפגר ורדוד. פשוט זוועה. הם פאקינג מתרגמים שם כל דבר (ובצורה הכי גרועה שיש), ושמו פרסומות אחרות ואני חוששת מהעבודה שהם עלולים לבחור לשים מה שהם רוצים ואז הם יבחרו את השירים וזה יהיה שירים רדודים כרגיל בלי טיפת רוק. בכל מקרה.. כל עוד הם לא ישתלטו לי על MTV Hits ועוד יותר חשוב - MTV Rocks, שיעשו מה שבא להם בערוץ הרגיל של MTV. ואם הם מעזים לגעת לי בערוצים האלה אני ארביץ להם! <:

Adi641

New member
../images/Emo113.gif תגידו לי, זה רציני? הם לא באמת

מתכוונים לעשות לנו את זה נכון? :-O לא רוצה!! MTV הדרדר מספיק גם ככה, אנחנו לא צריכים לסבול אותו עכשיו גם עם תרגום ופרסומות אחרות...

AdiA12

New member
פה לכמה דקות.. ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

היי בנות פורום יקרות
אני ממש מתנצלת שלא נכנסתי לפה כבר איזה שבוע (יש סיכוי שאפילו יותר?) יש לי עומס רציני.. - מבחנים חשובים רבי מלל שמצריכים המון זמן ללמוד והמון זמן להתרכז, וכל מיני חיידקים למיניהם שהחליטו להידבק אליי (דמאט אני בבוקר עושה בדיקות דם S: לא עשיתי מאז בערך גיל 4
) וגם הכנות לחתונה המאוד קרובה של אח שלי.. ככה שיוצא שאין לי ממש זמן להיות פה ולהגיב, אני ממש מתנצלת.. החודש לא תראו אותי יותר מדי פה.. המבחנים אמורים להסתיים בשבוע הבא, אבל אז יתחילו הכנות לחתונה בצורה מסיבית. בקיצור, אני אהיה פה קצת יותר החל מעוד שבוע וחצי בערך, אבל יהיה לי יותר זמן רק בערך בתחילת-אמצע פברואר.. אני מקווה לפחות תעדכנו אותי בפייסבוק או משהו אם יש דברים חשובים, אני נמצאת שם יותר.. ושתדעו שאני מתגעגעת אליכן ולפורום בכללי

PnutButterNinja

New member
אווו , לא נורא D: , נתגעגע ..

בהצלחה במבחנים ובחתונה D: ד"א , גמאני ממש לא נכנסת / מגיבה O: אני ממש ממש מצטערת !!!!!!! אני אשתדל O.0

AdiA12

New member
תודה D: ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

תשתדלי כי מתגעגעים אלייך D:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מתגעגעים נורא ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

שהיה לך המון בהצלחה עם המבחנים והחתונה של אחיך
וכמובן - תרגישי טוב :)

AdiA12

New member
גם אני ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

תודה רבה

Adi641

New member
../images/Emo113.gif בהצלחה!../images/Emo24.gif אני מקווה שהכל

יעבור חלק ובשלום
שיהיה לאחיך המון מזל טוב

purpleminnie

New member
בלי שום קשר, בעצם יש טיפה...

ראיתי MTV Rocks והיה שיר גרוע אז העברתי לערוץ 3 במקרה וראיתי ג'ימי קימל, תכננתי להעביר ערוץ חזרה ובדיוק ראיתי בכתוביות "דיי טו ריממבר" זה היה הסוף של התכנית ותמיד מביאים להקה. פתאום אני מתחילה לשמוע את השיר של ADTR ואני מתחילה לצרוח מהתרגשות, פעם ראשונה שאני רואה ג'ימי קימל
נראה מי יהיה מחר |אהמ ATL בבקשה| סתם רציתי להגיד *-* ואני לא אעדכן את הפינה שלי השבוע כי הוד כבר שמה את החדשות באוף אז אני לא חושבת שיש צורך לחזור על זה... ATL טסים לברזיל לטור
למה זה לא יכל להיות ישראל... יש לי המון שיעורי בית (כמו לכולן אני מתארת) אז אני אהיה מאוד עסוקה

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif נקווה שבפעם הבאה אלה יהיו הם ../images/Emo8.gif

למרות שהם כבר היו בתוכנית שלו כש- "So Wrong, It's Right" יצא
באמת למה זה לא יכול להיות ישראל, הם חייבים לקפוץ לביקור :( ובהצלחה

למעלה