../images/Emo3.gif
אמממ , סתם לדבר על דברים שאם אתן רוצות אשמח אם תגיבו D: 1.בזמן האחרון אאאאאאני ממממממש ממממש מאוהבת במכר *-* כאילו רציני , חופרת על האלבום החדש , עוברת על TCFSR וגם על TBP . אאאאני מתה עליהם !!!!! DD: כאילו הכרתי אותם כבר בכיתה ה' - ו' בערך אבל רק שני שירים (TEENAGERS ו-WELCOME TO THE BLACK PARADE). לא נסיתי אפילו לשמוע עוד שירים ואני ממש מצטערת על זה ... פשוט באותה תקופה הם היו "דיכאוניים" למראה וגם בטינאג'רס הם הזכירו סמים , ככה שבכיתה ה' , זה לא ממש גורם לי לחפש עוד שירים שלהם XDD . אז כשיצא האלבום חדש שמעתי את נה נה נה ואהבתי אותו אבל עדיין לא ממש עניינו אותי למרות שהלוק החדש היה נורא נורא חמוד ~שיער אדום של ג'רארד *-*~ , אבל עדיין לא ממש חפרתי או ניסיתי לשמוע עוד שירים . עד שיום אחד , אני נכנסת לפייסבוק ומעדכנת את הדברים שאני אוהבת , אז החלטתי לאהוב את העמוד של "מכר" וגם את העמוד של "מכר ישראל" , כי ידעתי על הלהקה הזאת , ידעתי שהיא טובה ואהבתי את השירים א אמרתי למה לא .. יום אחד , "מכר" או "מכר ישראל" אני לא זוכרת העלו כזה ראיון של ג'רארד בתערוכה שאשתו עשתה , שמעתי אותו מדבר ופשוט נדלקתי עליו , כאילו הוא היה הכי ביישן והכי נחמד וחמוד שאפשר , וזה פשוט היה לי כזה מוזר (לא מממממש מוזר אלא כזה "מה באמת ?? הוא כזה בן אדם נחמד ?" בגלל שהוא הכי זכור לי מהתדמית הדכאונית שהייתה להם .) זאת אומרת , שהוא היחיד שהיה הכי זכור לי מכיתה ה' - ו' והוא היה כזה עם שיער לבן , אייליינר ובגדים כהים וחשבתי שהוא לא הכי ביישן אלא יותר גבר גבר עם תדמית דכאונית ... (מקווה שהבנתן את הכוונה שלי XD) . וזה גרם לי לשמוע עוד ראיונות שלו ושל הלהקה , ללמוד שמות וכל מיני , יצא גם שאת THE GHOST OF YOU כבר הכרתי כי זה שיר ממש מפורסם ולא ידעתי שזה שלהם O: . ואז הבנתי איזה אנשים מדהימים ואדירים הם , והם כל כך לא האנשים שחשבתי שהם , חשבתי שהם כאלה טיפה סנובים , קרים כאלה בראיונות , כאלה שמדברים עם פוקר פייס (כאילו פרצופים של "כן , אה ") , והם לא , הם מממממש לא ! הם מדהימים וחמודים ומצחיקים *-* , והם ממש משקיעים ונותנים את כל הלב ! אני כל כך אוהבת אותם *-* הם השראה לא נורמלית , לדעתי במיוחד ג'רארד, אבל אני אפרט פעם הבאה D: ,כי אמא שלי כועסת היא רוצה מחשב XDD 2. מצאתי להקה ממש נחמדה , קוראים לה There for Tomorrow אני ביינתים ממליצה על השיר : A Little Faster .
http://www.youtube.com/watch?v=U1-9LufiQEI ביי ביי D; זה הכל , סליחה על החפירה .