שבת שלום!!

s h i r k u s h

New member
../images/Emo32.gif בוקר טוב עולם ../images/Emo42.gif

עוד יומיים והטירוף מסתיים- לא, לא , אני לא משתחררת פשוט סוף סוף מסיימת את השבוע המטורף בתור מחליפה של הרל"שית. יום נפלא ומקסים

s h i r k u s h

New member
../images/Emo32.gif בוקר טוב לכולם ../images/Emo185.gif

איזה כיףףףףףףף! יום חמישי הגיע, עוד יום אחד לשבוע הסיוטי הזה וזהו. מחר יש לי יום ממש עמוס: בבוקר מתנדבת בביה"ח "שניידר", איכשהו נשים שיעור נהיגה לפני או אחרי, ובערב הוזמנתי למסיבת יום הולדת וגם לארוחה וגם קבעתי עם ידיד שלי (זה מה שקורה כשמבולבלים
). איזה יום לחוץץץץץץץץ! יום נפלא ומקסים לכם

שלמונזה

New member
../images/Emo32.gif הדפוק הזה עושה לך טוב?../images/Emo168.gif

הרשו לנו לגזול דקה מזמנכם. שבו בנוח וענו לעצמכם על כמה שאלות: - את ירמי קפלן אתם מכירים ? - הדפוק הזה עושה לכם טוב? -גם אתם רוצים כרטיס חינם לניצנים ל 12.8? אם התשובה לשאלות האלה היא כן!! תקשיבו טוב: פורום ירמי קפלן 1021 בתפוז מציג: החידון שישגע את תפוז! החידון יתחיל ב 25/7 בשעה 18:00 בערב . והפרס? : כרטיס חינם להופעה של ירמי קפלן, דנה ברגר ,חמי רודנר ואומנים נוספים בניצנים ב 12/8 . אז נתראה בחידון . פורום ירמי קפלן 1021 בתפוז

la bella dama

New member
איזה כיף לשמוע שמתגעגעים אלי!!!חח

אממ...יום שלישי הייתי ברמת ישי ואז ישר יומולדת לחברה שלי ויום רביעי הייתי בת"א...אבל עכשיו אני פה!! עד הסמינר....ועד פולין...

שלמונזה

New member
יש לי בקשה מעומר... ../images/Emo168.gif

בגלריות במקום גלריה כללית לשחקנים אולי כדאי שתפתח לכל שחקן גלרייה לחוד (בעיקר נגיד הממממ למייקל ג'יי פוקס). ככה יהיה הרבה יותר קל להכניס תמונות (ואני מבטיחה להתחיל להכניס כמה).

omer landau

New member
אין בעיה!!!../images/Emo45.gif למען האמת.....

זה מה שהיה בהתחלה אבל לא היו תמונות בכלל אז איחדתי את זה לגלרייה ריקה אחת חח מחר על הבוקר אני אפתח גלריה חדשה לכל שחקן עכשיו אני קצת עייף

למעלה