שוב זה מתחיל

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

לחזור אחורה בזמן בפורום מופע שנות השבעים
גם לשנות השישים יש מה לתת, פורום ללהקת החיפושיות
עוד זמרת מיוחדת בתפוז אנשים, פורום אנסטסיה
ז'אנר הפאוור מטאל מקבל במה בפורום סונטה ארקטיקה
גם לשחקנים יש מקום, פורום אדוארד נורטון _ _ _ _ _ _ _ _
פינה חדשה להידברות ופיוס - פורום דתיים וחילונים גלישה נעימה! גלישה נעימה

אירוחים בתפוז- היום !!! ../images/Emo13.gif

בעוד דקות מספר, בשעה 11:00 תוכלו להצטרף לדיון מיוחד בעניין צילומי חתונות בפורום חתונות. בדיון ישתתפו תג תמר, המצלמים אירועים כבר יותר מ-15 שנה עם ציוד מאוד חדשני וגישה פתוחה.
היום ב-17:00 יתארח גדי ביטון בפורום ריקודי עם. גדי הוא אחד המדריכים הבולטים בתחום, וניתן יהיה לשאול שאלות- וגם לקבל תשובות.
שבוע האירוויזיון בתפוז ממשיך זה היום השני. אתמול אירוח רועי וערן את נציג קפריסין לאירוויזיון השנה. היום תתארח נציגת צרפת. תוכלו לראות ולשמוע אותה Live בפורום אירוויזיון בשעה 17:00. כמו כן, רועי וערן יספרו על החזרה הראשונה של ליאור נרקיס שנערכה אתמול.

אלעד חי

New member
עזרה בעבודה במשפטים../images/Emo53.gif

שלום לכולם !!! אני סטודנט שנה ג במשפטים וזקוק לכל חומר (רצוי בעברית) על השיטה האדוורסרית, והשיטה האינקוויזיטורית. וגם חומר על הנושא: סופיות הדיון במשפט הפלילי. תודה מראש. אלעד.

xoox17

New member
עזרה משפטית בבקשה עו"ד דורון

מה ההגדרה המשפטית של מכתב התראה מעו"ד?האם יש זמן מוגדר בחוק לימי התראה כלומר קבלתי מכתב מעו"ד שמורה לי לי משהו וחזרתי אליו בפקס שבוע לאחר מכן האם כבר הוציא נגדי תביעה?

sarusish

New member
זקוק לעזרה

שלום למנהל הפורום בבעלותי בית מלאכה שהשכרתי לפני שנתיים למסגר לאחר תום השנה הראשונה חידשנו חוזה לשנה נוספת. שנה זו עברה והחוזה פג ועדיין לא חודש. מזה מספר חודשים השוכר אינו משלם את דמי השכירות בטענות שונות על המצב הכלכלי הקשה. ולשאלתי מה ניתן לעשות במצב זה, האם ניתן לפנותו בכוח או שמא יש לו זכויות כמו דייר מוגן. האם יש לי הזכות להכנס לעסק ולהחליף מנעול, האם ניתן לפרסם את העסק להשכרה. מחכה לתשובתך

ציפי א.

New member
../images/Emo26.gif פורום חדש - הקריות ../images/Emo36.gif

נפתח פורום חדש - הקריות - מוצקין, ביאליק, ק.חיים, ק.אתא, ק.ים וקריית שמואל. בפורום נשוחח ונדון בכל מה שמתרחש בקריות ועל כל מה שבא לנו
אם אתם תושבי הקריות, היום בעבר - אתם מוזמנים. הקריות - 743 ציפי

../images/Emo32.gif שוב זה מתחיל

גולשים יקרים, תועילו לקרוא את הודעת המנהל שמתנוססת בראש הפורום, אני שוב מסביר בפעם ה 1000 פורום זה עוסק בדיני מחשבים, אינטרנט והיי - טק. לא בענפים אחרים של המשפט, לא בדברים שסתם קשורים למחשבים, לא בדברים שקשורים לעולם המשפט. שאלות שלא קשורות לפורום יש להפנות לפורומים המתאימים. יש ב
פורום חוק ומשפט, פורום דיני משפחה ויראושה, פורום הלקוח והבנק, פורום רפואה ומשפט, פורומים של מכללות למשפטים, אנא מיינו את שאלותיכם ותפנו אותן לפורומים המתאימים.

פייקו

New member
תשלום משולש במוסך על עבודה האם

בסוף שבוע זה תקנתי את רכבי במוסך המאושר לרכב המיועד - משך העבודה ארכה כשעה וכשהגיע זמן התשלום - נוסף לחלקים - הוצרכתי לשלם על שלוש כשלוש שעות עבודה וכששאלתי לפשר הדבר נאמר לי - שאילו הן התקנות לפי ספר חוקי העבודה למוסכים - למשל אם הוצרכתי לתקן רדיאטור של אוטו אזי אני אמור לשלם על זמן המתנה של יציאת המים מהרכב דבר שנשמע לי מופרך או לחכות שהאויר יצא מהרדיאטור על מנת שלא יוותרו ברדיאטור - וזה מדובר בכל תיקון וחלקו ושהות הזמן שלו.. שאלתי האם יש משהו בדבריהם של בעלי המוסך על ספר תקנות שכזה? והאם נכון לשלם על שלוש שעות עבודה ולא שעה כאמור לפי העבודה שהייתה בשטח? ואחרי כל זאת איך אני מטפל במצב זה? אשמח לתשובות למי שיש לו מענה - בתודה - ושבת שלום.

פייקו

New member
מצטער -את הודעתך "שוב זה מתחיל"

קראתי רק אחרי ששלחתי את ההודעה - אני מניח שתשובה לא תהיה לך בשבילי ואולי אני טועה אני אעשה סיבוב ראות כי מי יודע.. שתהיה לך שבת שלום.

למעלה