איזה מילונית אנגלית עברית אלקטרונית היא הכי מומלצת? תודה מראש
A abcd80 New member 16/5/05 #2 יש לי של TEXTON שקניתי באופיס דיפו מזמן עלתה משהו כמו 300-400 שח לא זוכרת בדיוק אבל אחלה מילונית ועזרה לי הרבה בקורס האנגלית המעצבן של שנה א'..
יש לי של TEXTON שקניתי באופיס דיפו מזמן עלתה משהו כמו 300-400 שח לא זוכרת בדיוק אבל אחלה מילונית ועזרה לי הרבה בקורס האנגלית המעצבן של שנה א'..
E edim3 New member 17/5/05 #7 תגובה המרכז הארצי לא מטפל בזה. זה מבחן מיוחד של האוניברסיטה. האם מישהו עשה אותו?
E edim3 New member 17/5/05 #10 התכוונתי למבחן אמירם, לא אמיר יש מבחן שנקרא אמירם והוא במקום מבחן אמיר של המרכז הארצי. המבחן הזה לא קשור למרכז הארצי, והוא מבוצע ע"י האוניברסיטה. אני מחפש פרטים עליו...
התכוונתי למבחן אמירם, לא אמיר יש מבחן שנקרא אמירם והוא במקום מבחן אמיר של המרכז הארצי. המבחן הזה לא קשור למרכז הארצי, והוא מבוצע ע"י האוניברסיטה. אני מחפש פרטים עליו...
E edim3 New member 17/5/05 #12 ביררתי במרכז הארצי והם אמרו שהם לא עושים את מבחן אמירם אלא רק אמיר. זה מבחן שהאוניברסיטה עושה בעצמה.
C chayahd99 New member 17/5/05 #13 ../images/Emo32.gif שונות אנא שרשרו לכאן את ההודעות שלא קשורות ישירות לנושא הפורום.