שונות

האתר 'וינטרפל' נפתח!

שלום לכולם! רצינו להביא לידיעתכם כי נפתח אתר חדש העוסק כולו בסדרת הפנטסיה המצליחה של ג'ורג' ר. ר. מרטין – "שיר של אש ושל קרח". שם האתר הוא 'וינטרפל' והוא מכיל חומר ומידע רב בנוגע לספרים שיצאו, והספרים שיצאו. החל מטריוויות, מאמרים ושירים, ועד לאנציקלופדיה, סיקורים, ותיאוריות מפורטות. האתר מבוסס על אתר 'האח האחרונה' הישן, אך עבר עיצוב חדש, עריכה, ועוד חומרים רבים חדשים. האתר פועל בשיתוף עם פורום ששאו"ק שבתפוז, ואנו מזמינים את כל חובבי הסדרה להיכנס, להתרשם ולהנות. כרגע באתר באגים קטנים שיתוקנו בקרוב – למי שמעוניין לעזוב בהוספת חומרים לאתר שייצור קשר (אימייל בסוף). בנוסף לזאת, האתר בחסות קהילת 'חומריו האפלים' הישראלית, ומבוני האתר וינטרפל אפשר למצוא גם את אהוד מירון, ממקימי הקהילה. למי שלא מכיר – Hdm.co.il – הוא האתר הישראלי הראשון והיחיד העוסק בסדרת הפנטסיה/מד"ב של פיליפ פולמן – 'חומריו האפלים' ומכיל חומר רב וכולל קהילת פורומים פורה. אם יש לכם הערות , הצעות, בעיות וכו' – שלחו לנו למייל [email protected] . כתובות מצורפות: www.HDM.co.il - אתר חומריו האפלים www.Hdm.co.il/forums - הפורומים של HDM www.HDM.co.il/winterfell - וינטרפל – פורטל ששאו"ק תודה, אור ענבר ואהוד מירון

H A N N I B A L

New member
מבחר ענק של סרטי DVD

מבחר ענק של סרטיי dvd מספריה שנסגרה מחירים מעולים. כל הקודם זוכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טלפון 0509977033

שלום לכם, יש לי שאלה

יש לי המון קלטות נשברו להם הקופסאות ואני רוצה לקנות חדשות, האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג?

sarity33

New member
מחפש בית חם לכלב

אני מעוניין למסור כלב מסוג סאן ברנרד בן ארבע, ידידותי וממושמע אם יש לכם או שמעתם על משהו שמעוניין אנא השאירו הודעה ומס, טלפון ואנו נחזור אליכם

Chulu

New member
למכירה עונות של הסדרה "חברים"

אני מוכר את העונות 1,2,6,7,8,9,10. כולם חדשים לגמרי ולא הוכנסו אפילו למכשיר DVD!! אפשר לפנות אלי: בנייד - 0505115551 באי-מייל - [email protected] או בהודעה פרטית כאן בפורום.

Boone

New member
מה זה מחירים מעולים?

ואיפה ניתן לראות את הסרטים?

שי פישר

New member
סביר שאאודיו

לקלטות וידאו יש קופסאות קרטון או פלסטיק גמיש - הן לא יכולות להשבר.

Boone

New member
../images/Emo27.gif למכירה סרטי DVD ../images/Emo37.gif

כל סרט ב 25 ש"ח, הסרטים במצב מעולה. ניתן ליצור קשר דרך המסרים, תודה. משנים כיוון אח סמוי עיר רפאים מועדון הגולגלות Earth Girls Are Easy משחקי אמון קייט וליאופולד מרדף הצללים משמרת מוות גוטיקה להרוג את ביל - חלק 1 סיטי הול זיכרון של דג זהב תא טלפון היעלמות מחשידה אפקט הפרפר וואסאבי פרדי קרוגר הסיוט שליחות רצחנית Space מונסטר בחדר המיטות שוטר קטלני המועמדת רצח מתקתק הרשימה עוד גדולה, כל פעם אני הכניס עוד.

OHAD2003

New member
סופרים שכתבו בפלייבוי

מישהו יודע איזה סופרים גדולים כתבו בפלייבוי? תודה אוהד

IsRaEli CLuBeR

New member
mp3 למכירה בנפח של 256 מגה בייט

מכשיר אמ פי 3 למכירה במחיר פשוט מצחיק 200 שקלים כולל אוזניות ובטריה. לפרטים 0506950979 או במסנג'ר שלי [email protected] נ.ב המכשיר חדש חדש חדש חדש אפילו לא בן שבועיים!

georgette

New member
"קסם נעורים" - הסרט

מישהו יודע האם ניתן להשיג את ה- DVD של הסרט הנפלא, עם כתוביות בעברית? תודה על העזרה

למעלה