שטויות.../"סתם כי בא לי לדבר"

lilison13

New member
נממנממנמנמ

קיבלתי במתכונת ב002 100 D: וידעתי רק 4 נושאים ועשיתי את כולם נכון!! יאי אני לא מרגישה טיפשה.כי אם הייתי מקבלת 70 במבחן שאין מבצ שאיא פשר לקבל בו 100 הייתי רמגישה טיפשה. כי המערכת של 002 ו001 זה 6 שאלות וכל אחת זה 25 נקודות. כיאלו סה"כ 150 אבל הציון סופי יחשב כמאה

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifגאד לא כיף לי;;

הייתה לי אתמול בלילה שמירה 3-6 בבוקר... שדווקא עברה סבבה חח הסתכנתי ושמעתי מוזיקה ואכן לא תפסו אותי וזה העביר לי את הזמן ממש כיף~~ ובסביבות 4 וחצי הסמל תורן בא והביא לי תה חחח אפילו שלא ביקשתי ובכלל היה די חם אבל מי אני שאגיד לא לתה? והזריחה הייתה די נחמדה~ אבל! ;; אני ושינה לא הולכים בחחד, בעיקר כשאנשים בחדר שלי כל שניה פותחים את הדלת ומדברים ועושים רעש ;; לא משנה כמה אני מבקשת שיהיו בשקט הן לא סותמותתתת ;-; ככה שישנתי רק 3 שעות טובות באמת ואז מ-9 זה היה חצי שינה כזאת אבל לא טובה מספיק ;; וב3 יש לי עוד שמירה ואז משמרת עד 12~ שזה כזה... ואעה. ;; וזה ממש הזוי. בבוקר אחת הבנות שהרעישה אמרה משהו כמו "בן לאדן מת!" ואני כולי כזה 0.0; לול מה. איזה הזוי זה 0: פפפ

XoLilMissLolaoX

New member
אני לא יודעת להגיד לך חד משמעית

אבל אין פירסום של הופעות שלהם ככה שאני מניחה שהם בבית....וגם פרנק פירסם איזה תמונה שהוא וג׳מיה בנו משחק לבנות לא מזמן אז נראה לי בבית...מתכוננים לקיץ חם מלא פסטיבלים

StayAwake

New member
מוזמנים לפורום אול טיים לואו ../images/Emo8.gif

אול טיים לואו היא להקת פאנק-פופ אמריקאית. הלהקה אמורה להוציא ממש בקרוב אלבום חדש בשם - Dirty Work. אם אתם מכירים ואם לא, אתם מוזמנים לפורום
לחצו כאן לכניסה

למעלה