שיטה יעילה ואפקטיבית לשיחזור

yuval k

New member
../images/Emo32.gif שיטה יעילה ואפקטיבית לשיחזור

סיסמא נעלמת ל-ICQ. ~~ כאן ~~ אני הולך לנסות
[אגב, זה
כי הפורום הוא פורום המוקדש ליומולדת לענבל, נכון?
]

yuval k

New member
../images/Emo62.gif יש לי רעיון לסטארט-אפ!

נפתח מייל פיקטיבי של אדמין הפורומים, וכדי לגלות סיסמאות נבקש שישלחו את הסיסמא ושם המשתמש... ולמנהלים, את הסיסמא לאדמין

yuval k

New member
למה לא?

אני עצמי מחכה לתשובה בעניין 4-5 מספרי ICQ שאני מעוניין לפרוץ... מוזר שלוקח כל כך הרבה זמן לתשובה

[eLad]

New member
נכון שממש בא לכם

לרשום את הבאסטרד לאלף ספאם מיילים? אני מקווה שהוא לא קיבל יותר מדי מיילים, ושטיפת חוכמה נשארה באנשים שהיסוס קל עלה במוחם. הפורום הזה __מלא__ בזבל הזה של הודעות "אני יודע איך פורצים לאייסיקיו!!!!!1".

yuval k

New member
אני הגעתי לשם ממש במקרה, בשביל משהו

אחר לגמרי - ועיני צדה את זה
אני מקווה מאוד שהוא קיבל מלא ספאם. מגיע לו.

פרסה

New member
כמה שאתם מפגרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הוא מבקש ממכם שתשלחו לו לאימיל את הסיסמא והאיי סי קיו שלכם לאימיל שלו!!!!! הוא הולך לפרוץ לכם
!!!!!!! בחור חכם? או שלא!

sattla

New member
אהה שיט אז בגלל זה יש לי הודעה

Some Persone use your ICQ number? אוי שיט

[eLad]

New member
לא נכון!!!!!!!!1 אוי לא!!1

שלחתי לו את האייסיקיו שלי ושל האחים שלי ואפילו של סבתא שלי!! אוי שיט! הוא יפרוץ לנו!! ואז אם יום אחד אני אשלח לסבתא הודעה והוא יענה אז אני יכול בטעות לגלות לו את כל הסודות הכי כמוסים שלי!!!! אבוי לי. מה אעשה? מי יושיעני?

sattla

New member
|שמועה|

מנהל האייסי קיו בארץ שלח לו גם את האייסיקיו שלו
נראה לי שאנחנו אבדוים

[eLad]

New member
חבר'ה, אני מציע שנפתח תוכנת ICQ

משלנו. אני אהיה המנהל שלה. אני אתחיל משבוע הבא לבנות את התוכנה, אבל לפני זה אני צריך שכולם יתנו לי שם משתמש, אימייל וסיסמא לתוכנה. אבל חשוב מאוד שהסיסמא שאתם נותנים לי תהיה הסיסמא האמיתית של האימייל שלכם, אחרת זה לא יפעל! בעצם עדיף שזו תהיה הסיסמא של הספק אינטרנט שלכם כי יש איזה משהו בתוכנה שצריך את החיבור שלכם שיהיה לו יותר קל להתחבר!!!!!1 אז תשלחו לי במסרים את הפרטים האמיתיים! אם לא תתנו פרטים אמיתיים אני אפרוץ לכם לאייסיקיו!!!1 ראו הוזהרם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111!!!!!!!!!!!!111111111!!!!!111

yuval k

New member
איך תבנה אותה?

אני חושב שכדאי לך להשתמש בפרונטפייג'... זו שפה ממש חזקה!!!!11

למעלה