שיכור

ziljian 1234

New member
בוקר טוב עולם!!! משלום כולם .??

מה המצב אנשים??!?!?! שבת שלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה עושים.? מה המצב איתכם? :) משעמם רצח...תבואו לצ'אט אולי ? :)

richruch

New member
לכל חובבי המוזיקה...

גם לכם משעמם בשיעור היסטוריה? נכון בא לכם לשמוע מוזיקה בלי שהמורה תדע? נכון תמיד כשאתם שמים אוזניות ועל זה כובע, אז תמיד,תמיד זה לא נוח? חברת ריץ-רץ גאה להציג את המיוזיק האט, הכובע היחיד בארץ שאפשר לשמוע ממנו מוזיקה. המויזיק האט הוא בעצם כובע משולב באוזניות מובנות כך שאפשר לשמוע מוזיקה בלי שהסובבים יודעים על כך. המיוזיקהאט מיועד בעיקר לבני נוער שרוצים לשמוע מוזיקה במהלך השיעור ללא ידיעת המורה, לחיילים שרוצים לשמוע מוזיקה בשמירות קרות שבלילה ולסטודנטים שרוצים לשמוע מוזיקה בזמן הרצאות משעממות, וגם לכל השאר שרוצים. לכל המעוניינים לעוד פרטים אפשר להגיב פה או לשלוח אימייל ל- [email protected] ולשאול שאלות. כל מי שמעוניין לקנות שישלח אימייל ואנחנו נתאם את הגעת הכובע...

התעוררתי |:

אכלתי גלידה! נאמממממ! ממ ממ ממ מ מ ממ מ מ ממ מ מ מ מ מ סופית... משעמם. =\

richruch

New member
ברור!!!

אנחנו עשינו את המוצר הזה במגרת יזמים צעירים...

וואו כל הכבוד

הרעיון ענק. זה בטח יהיה שימושי. אבל עם הזמן יעלו על זה ויעשו משהו נגד זה הרי המורים והמרצים לא ירצו שישמעו להם מוזיקה מול הפרצוף..

משעמם

אני גולשת מהפלאפון של אבא (בשלי חסמו לי את הגלישה) ואני מתה משיעמום, עכשיו אני אצטרך לסבול עד 8 וחצי! איזו שבת ארוכה אינעל.. ממ טוב אז מה בסוף עם המפגש? מתי הוא יהיה? מי בא?

Terra Rocks

New member
תפוז סילק אותי כי כתבתי בן ^^../images/Emo108.gif

(ארוך מאוד)
ועכשיו הוא מסרב להכניס אותי בכלליות

../images/Emo32.gif שיכור ../images/Emo3.gif

שרשרו לכאן הודעות שלא קשורות לפורום
הנגאוברררררררררר

למעלה