שיכור

dsol

New member
אבל למה בחודש הזה ?!

לא יכלו למצוא תאריך יותר טוב ? קרוב ליום השואה ואני הייתי בפולין ואומר לך חוויה שאסור להפסיד ! מי שיכול שילך ! בלי לחשוב פעמיים !

dsol

New member
זה תחילת שנה לא ?

אני יצאתי אחרי פסח במצעד החיים הזמן הכי מתאים

חזרתי עכשיו מבר מצווה

שהיה בפאב אירי, היה כ"כ מצחיק, ניסיתי כמעט כל בירה אפשרית, אבא שלי הזמין אותי לדרינק, והכי מצחיק היה שנתנו לאבייגל(גוטשה)בירה כשהיא הלכה להזמין בבר XXDDD

גוטשה

New member
חחחחחחחחחחחחח בן!

נראה לך?! חחחחחחחחחחחחחחחח בר הזמין בשבילי! הוא אמר לברמנית שהוא בן 18 וחצי וזה הוא עוד לא בן 18.. אבל זה בר, החסון בגברים! מי לא יאמין לו?

ziljian 1234

New member
חחחחחחחחחח קבלו עיצבתי את יובל

מדמויות של סאות פארק כפרה עליו!!

איזה מצחיק היה אתמול בעברי לידר

אני ודוד היינו, ויונתן מנובה הוא הגיטריסט של עברי...חחח והוא נראה כמו עובד זר אז כל הזמן צעקנו לו יונתן תעשה לי קיר גבס וכל מיני שתויות כאלה חחחח חוץ מזה היה הופעה מעולה!

dsol

New member
חח נכון

וגם "זה יפני או סיני?" אבל נראה לי יותנן הוא תאילנדי בכלל !

אני היום חשתי תאילנדי

בדקו בבלוג שלי! ד"א עוד הוכחה שהוא עובד זר! הוא גר בדרום דרום ת"א ליד מוסכים!

אני מתכננת לעזוב את הבית

רק לחופש הגדול. להורים לא אכפת אם אני אלך, בכל מקרה הם כבר לא מסכימים לממן אותי אז אני אצטרך להתסדר בעצמי. אם יש למישהו הצעה איפה אני אהיה ואעבוד אני אשמח לקבל... בינתיים אני אחפש עבודה במלצרות. כסף לניצנים יש לי מכסף שהרווחתי בעבודה זמנית. כנראה שאחרי ניצנים אני אלך מכאן כי יש כמה דברים לארגן. אה ולא יהיה לי איטנטרנט בכל מקרה בגלל אבא שרוצה לכבול אותי עוד יותר. תהיו בקשר אני אתגעגע! עידכון: חחחחחח אמא עכשיו מתכוונת לא לכבס לי יותר את הבגדים, נחשו למה
. מפגרת.

למעלה