שיפודי פרגיות וביצת קנדר

west side

New member
זה בטח יעורר ריב אבל חפיף..

יו סאבלימינל, משחק אותה קרימינל אבל בפרסומת ניראה יותר כמו סאבלימשקל מפרסם משקה קל הכל מריח כמו חבל מקולקל שיחקת אותה אריה לאומי הבטחת אתה פטריוט קול בסוף קיבלנו חתיכת חתלתול עושה 'מיאו' ומוכר קקאו לילדות עם חיתול "כי אני אמיתי?" כמו שטומי דתי כמו הבלונד של אתי אלון ממש מתיחה של יגאל שילון תשלח "פספוס" ניראה אמיתי כמו החזרה של אורית פוקס ועם כל הכבוד ל"קאש" בסוף תגלה שהקהל שלך לא כזה טיפש במיוחד שהוא עובר את
גיל שש ניראה לך שאמינם היה מפרסם יופלה? שטופאק נהרג בקרב על המילקי? או שג'יי-זי גר אצל ההורים בגבעתיים? אבל מה שלקח באמריקה 20 שנה בהיפ הופ הישראלי התקלקל תוך שנתיים ומה יקרה תמורת עוד מצלצלים? אולי "הצל" ילך על קמפיין לטיטולים? בסוף תמצאו את עצמכם מותגים שפונים בעיקר לאוכלוסיית הפגים כי אם אתה רוצה להיות אורנה דץ זה ממש בסדר, רק אל תצפה שיקראו לך - "גבר" (זה היה במעריב בממש קטן בצד-הרגשתי מחוייב להפיץ)

קיצור קיבה? ../images/Emo101.gif

היום ב- 20:30 פורום קיצורי קיבה מארח את דר' אבינוח אליעזר, כירורג בכיר בתחום ניתוחי קיצור קיבה מהמרכז הרפואי סורוקה. אתם מוזמנים להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום ולתפוס מקומכם בדיון.

מורן 1986

New member
שיואו !! איזה מעניין !!!!! מה הייתי

עושה בלי הידיעה המרעישה הזו ?????????????

סיונול

New member
מתאבדת!!!

בידיוק תכננתי לקפוץ ואז רשמו את זה אז החלטתי לוותר...

double M

New member
|א-ת| דורבנים מישהו?

מישהו אולי יכול לרשום לי עוד שירים שלהם חוץ מאלו: שוב הדיסקו כאן אור כחול יצאנו לרקוד יופי טופי אחלה בחלה מנוע הידעת קרנבל הוא היה יש עוד שירים שלהם?

אוייייייששש נו באמת....

במילה אחת גרועעעעעעעעעעע לפחות אם זה היה נשמע טוב עזוב טוב... לפחות אם זה היה צולע אבל גם זה לא!!! בלעכסססססססססססססס... בן דוד שלי בן 8 כותב יותר טוב. וזה פורום מ-ו-ק-י !!!!!!!!!!!! מ......... ו....... ק....... י לא סאבלימינל. בלעכסססססססס... אתה החוליה החלשה שלום!

double M

New member
מה שהכי עצוב...

זה שעורך התרבות של מעריב כתב את השירון העלוב הזה. מביך...

חה חה חה ../images/Emo6.gif

פרגית כוסונית שליייייייייייי דרור עכשיוווווווו תורך להתפשט!!!

Drorrrrrr

New member
סתם שאלה

למה אני צריך להיות לבוש ביום חם כזה כשהדלת של החדר סגורה?

../images/Emo32.gifכרטיסים מוזלים לליל אהבה בצמח

אממ כרטיסים לליל אהבה בצמח ה13.8.03 משתתפים: אביב גפן והתעויוט דנה ברגר טיפקס דנה ברגר מוקי הדג נחש מוניקה סקס הבליינים חמי רודנר ירמי קפלן הג'ירפות הדורבנים הבילויים שייגעצ בוטן מתוק בקרקס וכל זה במכירה מוקדמת ומוזלת של 99 ש"ח במקום 149 בערב המופע.. מי שרוצה כרטיס או עוד פרטים אז באייסיקיו 101875192 או שתשאירו פה הודעה עדיפות לאזור רחובות

למעלה