שירי ונטע! או נטע ושירי...

קורות חיים ../images/Emo82.gif תפוז Live

כיצד לשפר את הסיכוי להגיע לראיון עבודה ? לכתוב נכון קורות חיים. זה נושא האירוח שיתחיל היום ב-20:00 בפורום להדליק אור בעבודה. אבי תימור, מנכ"ל אינפו סנטר יענה על שאלות ויציע טיפים. זמן קצר בלבד מוקדש לניפוי ראשוני של ערימת קורות החיים, ורק את הרלוונטים ביותר ימשיך לקרוא המעסיק, על כן חשוב שיהיו ערוכים נכון ובולטים לעין במידה. הכתוב צריך לייצג באופן ברור נתונים מקצועיים, הישגים ויכולות ייחודיות : לימודים, ניסיון, הכשרות מקצועיות, הצטיינות. מה רלוונטי בשלל נתוניך המקצועיים שיוכיח רמת מקצועית שנדרשת לתפקיד ? כיצד להציג התאמה בין הכשרתך לניסיון המקצועי שצברת ולהתפתחות האישית ? כיצד להתייחס למקומות העבודה שהחלפת, ולאופי הארגונים ? אתם מוזמנים להכניס שאלות ולהשתתף בדיון כבר עכשיו!

ברודי

New member
כן כן קורות חיים בלה בלה...

אתם-ראיתם-מה-שאני-ראיתי?! חחח סתם נווו... מי רואה בגוף ראשון בערוץ 6? זה סתם פתוח פה... ועברתי בסלון... (ב'מת) ויש כזה אחת לסבית וכולם מתלהבים ואממ נו שואלים אותה שאלות ואני כזה סתם קוראת ת'כתוביות, והכתוביות מופיעות לפני שהם מדברים אז הזאתי עם התלתלים עושה כזה- מה הקטע עם זינה וגבריאל? חחח והייתי ב-ט-ו-ח-ה שאני מדמיינת, כל היום אני עם זינה הייתי בטוח אני מתחילה לדמיין דברים אבל היא כזה ממשיכה- הם באמת רק ידידות או לסביות? וההיא עונה לה- זה עניין שנוי במחלוקת. אההה... אוקי זהו. אתם מוזמנים לחזור לעשות...מה שעשיתם קודם...

*neta*

New member
לפחות היא ענתה שזה שנוי

במחלוקת.. אגב בעוד שבועיים סוף סוף תהיה הודעה מ"תפוז אנשים מודיע" שקשורה אלינו. התחלתם להכין שאלות

ברודי

New member
*התחלתם?*

אני ש-ו-ב-ר-ת את הראש כבר מליינתא זמן... יש לי שאלה אחת (לא אגלה ולא אגלה) והיא חרוווושה אשששש סתם... זה שאלה על FIN ועל איך היא היתה רוצה שהסידרה תיגמר. (בטח היתה מכניסה תפקיד קטן איתה
) אבל זאת שאלה באשכרה חרושה.

Dafi the Mighty

New member
../images/Emo32.gif שירי ונטע! או נטע ושירי...

אני פשוט שונאת את המורה שלכן לביולוגיה (לשעבר)! אררר... למה היא פה?! למה?! למה?! למה למה למה?! למה????
פשוט הייתי חייבת להוציא את זה. מחר יום גדול. שיהיה יום טוב.

../images/Emo25.gifהאם גם אתם?../images/Emo23.gifתפוזLive

להקת "סקסטה" שכולנו הכרנו ואהבנו בשנות ה-80 חוזרות באריזה עדכנית ומחודשת אל שנות ה-2000 ומחזירות את הפופ העברי הכי טוב שיש! לרגל צאת האלבום החדש לחנויות, והשיר החדש "האם גם אתה" לתחנות הרדיו, תגענה הבנות הערב לפורום "בנים בלבד" לדבר איתכם ולענות על שאלות.
פורום זבנג! המבוסס על סדרת הקומיקס המצליחה של אורי פינק, המפורסמת כל שבוע ב"מעריב לנוער", עורך תחרות חידון לכבוד הגשמים, הסקאדים, הקור ובכלל. אתם מוזמנים לפתוח את כל ספרי זבנג! שלכם, לאמץ את הזכרון ולקחת חלק בתחרות. התחרות מתחילה מחר ב-15:00 בפורום, אז רוצו כבר עכשיו לפורום להערך בהתאם!

shiri_b

New member
זה בסדר..

את לא היחידה... ואת לא תהיי האחרונה.. לפחות שנה הבאה יש סיכוי שהיא לא תלמד אותך.

shanyz

New member
חשוב להיכנס!../images/Emo32.gif../images/Emo91.gif

היי לכולם... אני שמה פה קישור לאחד הדברים המרגשים ביותר שקראתי בחיים שלי. זה דבר מאוד חשוב לדעתי, ואני שמה לכם אותו פה כדי שתקראו ותעבירו לכמה שיותר אנשים. זה לא סתם עוד מכתב שרשרת. זה ממש עצוב וגורם לי להסתכל על החיים בצורה קצת שונה. אז הנה תכנסו לקישור, תקראו ותפנימו. =(( -שני-

למעלה