שירשור חברתי

n i v1

New member
../images/Emo32.gif שירשור חברתי ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היי חברים... אני רואה שנרגענו קצת בימים האחרונים... לא נורא... אבל אל תלכו לשום מקום. מה קורה איתכם בסוף שבוע הזה? עושים משהו מיוחד הערב? יש לכם תכניות למחר? מישהו עושה מרתון טרק ורוצה להזמין אותנו? שירשור הסופ"ש יוצא לדרך- עכשיו !!!

DDN

New member
עונה

מה קורה איתי? נרגע מהלימודים של המבחן בסטטיסטיקה א' (ומתכונן נפשית לזה בסוציולוגיה, ולמועד ב' לסטטיסטיקה
) עושה משהו מיוחד? ארוחה משפחתית לכבוד ימי ההולדת של אבא שלי ושלי. תוכניות למחר? לא. מרתון טרק? אני נמצא כבר זמן לא קצר במרתון וויאג'ר, כל מתי שלא צריך ללמוד. . ..

DDN

New member
אני לומד תקשורת

מבוא לסוציולוגיה קורס חובה.

Bajoran Priest

New member
אה, אוקיי : )

מגניב. אני לומד יחסים בינלאומיים וסוציולוגיה כרגע. נהנה מהלימודים?

DDN

New member
די, כן.

אני אוהב לרכוש ידע. אני לא אוהב את הרעיון של לשבת בכיתה, להירדם ממנו ואחרי זה להיבחן עליו.

TheBursar

New member
כפי שאמר ידידי

גם אני מתאושש מתוצאות מבחן בסטטיסטיקה א' (ומתכונן במרץ למועד ב'). יושב בבית ולומד (בית=אילת). מחר - כמו היום. שבת - כנ"ל. חוזר לב"ש רק בראשון. אבל סופ"ש הבא יכול להיות נחמד

dudwity

New member
אוחח סופש נפלא:)

אני מתכוון לסיים את הרומן שנעזב בצד לטובת המבחנים(עם סימניה של וויאג'ר) :). לנגן בכל כלי שיקפוץ לי ליד,להסתובב עם הכלב ולרבוץ בשמש:) ללכת לדוג עם חברים ולרבוץ גם איתם בשמש ועוד כל מיני סוגי רביצה.. להמשיך לבנות את הגיטרה שלי שיוף סופי לקראת הפיניש הטבעי עם גוון זהוב ענברי שיבליט הייטב את סיבי העץ:).

dudwity

New member
../images/Emo168.gif בין היתר

עכשיו אני בדיוק מכוון חליל חדש שייצרתי...B FLAT

TheBursar

New member
מאיפה הידע? החומרים?

הכשרון? ואתה יכול להכין גם לי גיטרה?

dudwity

New member
תגובות בבקשה! חיקוי של מתי כספי

שירה ונגינה בפסנתר.

dudwity

New member
והנה אני גם שר שיר של קליינשטיין

הפעם בלי לחכות אף אחד.. וכן אני יודע:) אני לא זמר. שירה בטייק אחד וקלידים בטייק אחד.

dudwity

New member
אופס הנה הלינק.

על הגשר הישן.. אם זה לא עובד חכו קצת ותרעננו.. וואלה עושים בעיות לפעמים

למעלה