שירשור לא קשור.....

ענבר 2002

New member
../images/Emo32.gifשירשור לא קשור.....

תראו אני מטערת שאני פותחת הודעה חדשה אבל פתחתי מסנג´ר חדש לפני שבוע בערך ויש לי שם רק חברים ושלושה אנשים מהפורום
!! אז חשבתי לפתוח שירשור שהולך ככה : לכול מי שיש מסנג´ר לשרשר לאן את הכתובת ואני אחפש אותם ואצרף אותם לרשימה שלי כי אני ממש רוצה לדבר עם כמה שיותר אנשים מהפורום הזה! אז הנה המסנג´ר שלי [email protected] !!!!!

omer wild

New member
לקארין..משהו בקשר לתאריך יום הולדך!

הידעת? שיש לי שני ידידים שנולדו בתאריך שלך ?! אז עד עכשיו ידעתי רק על שניים בתאריך-27.8 ועד לא מזמן גיליתי גם אותך !

tamarosh

New member
חחח...עומרק´ה!../images/Emo9.gif

גם ניר קולקר...חחחחחחח... ד"א...הינה ביקרתי בפורום!

RinRan

New member
אממממ........ניצו"ש

אני מקווה שמותר לנצל שרשור על כזה דבר, אבל... יש לי היום יומולדת
(27.8- שעה 00:20...)

omer wild

New member
ניצול שרשור משמח !! טוב בישבילי...

אתם יודעים שעבדתי בשבוע שעבר 4 ימים בערך בביביסיטר והשבוע אני גם עובדת,ועד עכשיו הרווחתי בסכ"ה 700 ש"ח !! עד יום חמישי אני ימשיך לעבוד ! אני גם לא פריירית ! 20 ש"ח לשעה על שני נודניקים ! כל היום רואים את ערוץ הופ...אני מתחרפנת ! בקשתי מהם פעם אחת לראות מזל תאומות...ולא היה לי עם מי לדבר... יש להם מחשב...אז רק מידי פעם אני מתחברת לפורום !

RinRan

New member
לעמרוש......./images/Emo70.gif

דבר ראשון- קרעת אותי מצחוק
- "אני לא פראיירית! 20 ש"ח לשעה על 2 נודניקים" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..................... *מתפוצצת מצחוק* וחוץ מזה- חלמתי עליך... זה היה מה זה מוזר... זה היה מן חלום כזה שראיתי אותך בתמונה כשהיית קטנה ואמרו לי- הנה זאת omer wild חחחחחח...... מוזר נכון??

omer wild

New member
קאריייינוש !! שוב מזל טוב...

באמת חלמת עלי ??? איזה אושר !! רגע מה אני לא פראיירית נכון ? 20 ש"ח לשעה זה לא הרבה על שני נודניקים...טוב אני מקווה!

למעלה