שירשור סתם בשביל הכייף

joyjoy

New member
../images/Emo32.gif שירשור סתם בשביל הכייף

הנה השבת בפתח מה התוכניות שלכם ? מי עובד? מי בחופש ? איך היה השבוע שלכם ? מה עשה לכם טוב על הלב השבוע ? ומי מכין לנו איזה שאלון הכרות קצר וחמוד ?

הנה שאלון

*גנבתי אותו מהפורום החדש שלי
|פרסומת סמויה לפורום אהוד בנאי| שם: גיל: מה אתה הכי אוהב בעצמך? מה אתה הכי שונא בעצמך? צבע אהוב: משפט לחיים: שיר\\ים אהוב\\ים: הדבר הכי מרגיז: הדבר הכי מוזר: מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? למה אתה הכי מתגעגע? למי אתה הכי מתגעגע? מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה? מה אתה חושב על עצמך? מה אתה חושב על בני המין שני? אתה בוכה מסרטים עצובים\\ מרגשים? אתה בוכה משירים עצובים\\ מרגשים? מאמין בה'? חושב שיש דבר כזה שטן? אתה מדבר הרבה? אוהב ללמוד? משקר הרבה? אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? את מי אתה הכי אוהב בעולם? מה התאריך לידה שלך? איזה יום הכי חשוב לך בחיים?

joyjoy

New member
עונה על השאלון ../images/Emo163.gif

מורי תתחדשי על הפורום, בעלי מעריץ מושבע של אהוד
שם: השם שמור במערכת
גיל: 28 מה את הכי אוהבת בעצמך? את הרגישות שלי מה את הכי שונאת בעצמך? את הרגישות שלי
צבע אהוב: סגול לילך משפט לחיים: "החיים הם מה שקורה בזמן שאנחנו עסוקים בלתכנן תוכניות" ג'ון לנון שיר\ים אהוב\ים: כל הזמן משתנה כרגע ממש ...כל מיני שירים מהפרויקט של עידן רייכל- מעמקים הדיסק השני. הדבר הכי מרגיז: אנשים שחושבים שהם יודעים הכל על מצבים שהם לא היו בהם בכלל !!! הדבר הכי מוזר: כשאתה חושב על מישהו והוא בדיוק מתקשר. מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? לשטוף סכו"ם מעדיפה לשטוף את כל הכלים חוץ מזה. מה את הכי היית רוצה לעשות עכשיו? לעבור בכל הארץ ולדאוג שבכל מקום שחסר בו אוכל או אמצעי חימום לא יהיה חסר דבר, אולי נשמע פלצני אבל זה מה שמעסיק את ראשי בימים אלו. מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? ג'חנון למה את הכי מתגעגעת? להיות ילדה קטנה למי את הכי מתגעגעת? לעצמי של לפני ההריון [לא פיזית,נפשית כמובן] מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה? שתהיה לי אחות גדולה, חבל שאי אפשר.... מה את חושבת על עצמך? הרבה דברים, אבל בסה"כ יש איזון בין מחשבות טובות לפחות טובות, אני חושבת בגדול שאני בסה"כ ,כמו כולם, אדם שמבקש לתת ולקבל חום ואהבה. מה אתה חושב על בני המין שני? הכי טוב להיות בת ! אתה בוכה מסרטים עצובים\\ מרגשים? ברור אתה בוכה משירים עצובים\\ מרגשים? ברור בהריון גם בכיתי מפירסומות אז מה
.... מאמין בה'? לא חושב שיש דבר כזה שטן? לא אתה מדבר הרבה? אממממ תלוי עם מי ומתי, אני יכולה לדבר המון אבל אני יכולה גם להיות דגיג שותק כמו המזל שלי. אוהב ללמוד? זאת התמכרות שלי. משקר הרבה? לא אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? כן בטח בכיתה ה' אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? תיסכול אבל גם מתיקות של סוד גנוב. את מי אתה הכי אוהב בעולם? את הבת שלי ואת אמא שלי ! מה התאריך לידה שלך? 4/3/77 איזה יום הכי חשוב לך בחיים? וואו לא יודעת אבל בגדול חשובים כל הימים המיוחדים של האהובים שלי ימי ההולדת של ההורים שלי האחים והאחיות שלי בעלי, הבת שלי... דווקא משלי אני לא מתלהבת במיוחד. אם הגעתם עד הלום
, אני מצדיעה לכם

my sTar

New member
הסופ"ש שלי ../images/Emo188.gif

אני מקווה שירד הרבה גשם
[אני מתה על חורף!
] אז סתם להיות בבית עם המשפחה שלי, גם מגיעה אליי חברה לשבת אז יהיה לי נחמד אני חושבת :) תמיד אני מנצלת את השבתות לישון מלא מלא.. כמה כייף להיות דוסים
אז לשאלון: שם:מיכל גיל: 20 מה אתה הכי אוהב בעצמך? - מה אתה הכי שונא בעצמך? - צבע אהוב: כתום משפט לחיים: הווה כל אדם לכף זכות שיר\\ים אהוב\\ים: יש כל מיני, אבל רק מוזיקה ישראלית. הדבר הכי מרגיז: ילשים שלא קמים לאנשים זקנים באוטובוס, אולי זה לא הכי מרגיז, אבל זה בהחלט מעצבן מאוד. הדבר הכי מוזר:
מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? לקום מוקדם בבוקר מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? למצוא את הספר שאבד לי מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? בא לי קולה למה אתה הכי מתגעגע? לעשן
אני לא הכי מתגעגעת לזה. אבל בהחלט גמילה קשה עוברת עליי.. למי אתה הכי מתגעגע? האמת שאני חיה בגעגוע תמידי, כל פעם למישהו אחר :) מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה? מה אתה חושב על עצמך? שאני כוסית על
מה אתה חושב על בני המין שני? סבבה אתה בוכה מסרטים עצובים\\ מרגשים? בוקשי, אני לא מהרגשנים אתה בוכה משירים עצובים\\ מרגשים? כשאני במצב רוח מתאים מאמין בה'? כן חושב שיש דבר כזה שטן? לא אתה מדבר הרבה? כן אוהב ללמוד? מאוד. משקר הרבה? תלוי למי :) אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? אני מרגישה ילדה בגיל 12 אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? הרגשה של ילדה בת 12 את מי אתה הכי אוהב בעולם? "אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה.." מה התאריך לידה שלך? 5.2.86 [כן, תכף יש לי יומולדת
] איזה יום הכי חשוב לך בחיים? היו כל מיני רבים ומשונים. שבת שלום לכולם וסופ"ש מהנה

הסופ"ש שלי ../images/Emo9.gif

לי יש סופ"ש חופשי
ובכלל יש לנו בעיית הצפה בבית שלנו (של הקבצה בפנימיה) וכמעט שלחו את הילדים הבייתה ולא בטוח שנחזור יום ראשון ויש מלא בלאגן.. ולשאלון שם: מורי גיל:24 מה אתה הכי אוהב בעצמך? שונאת את השאלה הזאת מה אתה הכי שונא בעצמך? הרבה דברים צבע אהוב:כחול משפט לחיים:כשאנשים קטנים עושים צל גדול זה סימן שהשמש שוקעת (הנסיך הקטן) שיר\\ים אהוב\\ים: זה יהיה ארוך אם אני אתחיל לרשום את כולם
הדבר הכי מרגיז:לקום בשבת ב 8 בבוקר לעבודה/ להתעורר רבע שעה לפני השעון המעורר הדבר הכי מוזר:חתולים מיוחמים מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? לעבוד בשבתות מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? להיות בת"א מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו?כלום למה אתה הכי מתגעגע? לתקופה אחרת למי אתה הכי מתגעגע? אליו
מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה? הדירה בזנגויל מה אתה חושב על עצמך?שאני בן אדם חביב מה אתה חושב על בני המין שני? חביבים עד מעצבנים אתה בוכה מסרטים עצובים\\ מרגשים? כן מה
במלך האריות יבבתי
אתה בוכה משירים עצובים\\ מרגשים? לא מאמין בה'? כן חושב שיש דבר כזה שטן? כן והיא בטוח אישה
אתה מדבר הרבה? לא אוהב ללמוד? כן משקר הרבה?לא אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? כן בטח כשהייתי ילדה אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? לא זוכרת את מי אתה הכי אוהב בעולם? את אחיינים שלי מה התאריך לידה שלך?8/3/81 איזה יום הכי חשוב לך בחיים? האזכרה של חברה שלי :(

joyjoy

New member
הסופ"ש שלי../images/Emo185.gif

הוא קודם כל סופ"ש של חופש כי הילדים יוצאים הביתה אז בעלי בבית
וזה כבר אומר הרבה ביחד הרבה משפחה והרבה חמימות שתפצה על השבוע שבו אנחנו בקושי מרגישות אותו . השבוע שלי היה מעורב מצד אחד הייתי הרבה אצל אמא שלי וזה עדיף מלהיות לבד עם תינוקת בבית בימים החורפיים האלו, היה כייף להתפנק אצל אמא שלי וזה מה שעשה לי הכי טוב בלב, היא גם מבינה אותי בלי שאסביר בכלל, קוראת אותי כמו ספר פתוח, לא תמיד זה קל אבל כשאתה עצוב אז זה נחמד לדעת שמישהו שם לב גם אם אתה לא אומר מילה. היא פשוט הבנאדם הכי מדהים שהכרתי אי פעם [ואני כן אובייקטיבית
]. מצד שני התגעגעתי המון לילדים בעבודה ראיתי אותם בשבת הקודמת וגם ביום שני בערב קפצתי לפנימייה לראות את אחת האמהות שידעתי שמגיעה לביקור ושלא ראיתי אותה המון זמן עוד לפני הלידה כשכבר הייתי בשמירת הריון, היה כייף לפגוש אותה אבל זה בכל זאת קצת צובט בלב הגעגועים למי ומה שהייתי לפני שהפכתי להיות אמא 24 שעות שבעה ימים בשבוע- אבל זה בסדר כי לפני שאשים לב הפיצית שלי תגדל ואני אתגעגע לימים שהיא היתה כל הזמן צמודה אליי
. לשבוע הבא אני מאחלת קצת פחות גשם כדי שנוכל לצאת מהבית יותר
ושבוע טוב לכולםםםםםםםםם פה
Joy

שלום ג'ואי, לנו שבוע קשה עבר..

שבוע של עשייה, ניחום אבלים (ילד נפטר בשכבה ט' במהלך טיול) וגם ארועים יותר משמחים - חנוכת המטבח וחדר האוכל ששופצו מחדש. שבוע טוב שיהיה לנו

joyjoy

New member
שבוע טוב וגם דרושים

מדריכים. מי שרוצה יותר מידע על המקום יכול לפנות אליי במסרים
וכדאי תמיד להתעדכן באתר הזה בנוגע למשרות בפנימיות וכיו"ב.

למעלה