הסופ"ש שלי ../images/Emo188.gif
אני מקווה שירד הרבה גשם
[אני מתה על חורף!
] אז סתם להיות בבית עם המשפחה שלי, גם מגיעה אליי חברה לשבת אז יהיה לי נחמד אני חושבת
תמיד אני מנצלת את השבתות לישון מלא מלא.. כמה כייף להיות דוסים
אז לשאלון: שם:מיכל גיל: 20 מה אתה הכי אוהב בעצמך? - מה אתה הכי שונא בעצמך? - צבע אהוב: כתום משפט לחיים: הווה כל אדם לכף זכות שיר\\ים אהוב\\ים: יש כל מיני, אבל רק מוזיקה ישראלית. הדבר הכי מרגיז: ילשים שלא קמים לאנשים זקנים באוטובוס, אולי זה לא הכי מרגיז, אבל זה בהחלט מעצבן מאוד. הדבר הכי מוזר:
מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? לקום מוקדם בבוקר מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? למצוא את הספר שאבד לי מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? בא לי קולה למה אתה הכי מתגעגע? לעשן
אני לא הכי מתגעגעת לזה. אבל בהחלט גמילה קשה עוברת עליי.. למי אתה הכי מתגעגע? האמת שאני חיה בגעגוע תמידי, כל פעם למישהו אחר
מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה? מה אתה חושב על עצמך? שאני כוסית על
מה אתה חושב על בני המין שני? סבבה אתה בוכה מסרטים עצובים\\ מרגשים? בוקשי, אני לא מהרגשנים אתה בוכה משירים עצובים\\ מרגשים? כשאני במצב רוח מתאים מאמין בה'? כן חושב שיש דבר כזה שטן? לא אתה מדבר הרבה? כן אוהב ללמוד? מאוד. משקר הרבה? תלוי למי
אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? אני מרגישה ילדה בגיל 12 אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? הרגשה של ילדה בת 12 את מי אתה הכי אוהב בעולם? "אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה.." מה התאריך לידה שלך? 5.2.86 [כן, תכף יש לי יומולדת
] איזה יום הכי חשוב לך בחיים? היו כל מיני רבים ומשונים. שבת שלום לכולם וסופ"ש מהנה