שירשור צומי

hodayoyo

New member
../images/Emo32.gifשירשור צומי../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif

שתפו אותנו בה-כ-ל, גם ברע וגם בטוב יש לנו צומי שמחפש בעלים חדשים

BaRbiK

New member
../images/Emo185.gifרק אני מסוגלת להיות מצודדת

באמצע הקיץ?! דלקת גרון בעעעעעעע
כואב לי הגרון
ואני צרודה
והאף שלי סתום
ונמאס לייייייייייי
אבל מחר בע"ה יש הופעה של ישראכרט:) ויום שבת בע"ה הופעה של דניאל (ומוקי ופילונו ועוד הרבההרבה אחרים)

hodayoyo

New member
תרגישי טוב../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif

מה, להיות צרודה זה כיף
אני כנראה עם סינוסיטיס (זה לא גרוע כמו שזה נשמע
), מחר יש לי תור לרופאה את הולכת לישראכארט? לדעתי אין שם משהו ששווה בשבילו ללכת... ואני רוצה סיטי הול

BaRbiK

New member
תודה:)

להיות צרודה זה מגניב, אבל לא שהגרון גםפ כואב לך זה כבר קרה לי כמה פעמים חחחח בלי להיות אצל הרופא אני יודעת שיש לי דלקת גרון..חחח..נו לא היה לי זמן ללכת אליו
סינוסיטיס? לא כזה נורא..גם זה היה לי (או, אני בריאה
) אמא שלי על הבוקר שהם קיבלו את המכתב הזמינה 4 כרטיסים אני אגיד לא? נההההההה וסיטי הול יש לי כבר כרטיס:) אהעאאהעאהעא סופסוף הופעה!!

אוווווף

היו היום בחינות ללהקה של הבי"ס, שאצלנו זה משהו רציני!! וזה יכול מאוד לפתח ולקדם אותי, גם בשירה וגם בנגינה, שני הדברים שאני הכי אוהבת בעולם. אבל אני מתביישת רצח. :'( בגלל שזה מול מורים ובגלל שאני חדשה בבי"ס הזה, אז אני כולי מתפדחת. והייתי כבר באודישנים בחיים שלי, לדברים הרבה יותר גדולים אבל דווקא בזה אני ממש מתביישת. אני שונאת שאני מתביישת
אז הפסדתי את הבחינות אבל יש עוד מועד, לאלו שלא יכלו להגיע היום... כדאי ללכת?
מה אני יכולה לעשות כדי להתגבר על זה?

hodayoyo

New member
לכי!!../images/Emo60.gif

הכי מועיל- תחשבי איפה תהיי אם לא תלכי לבחינות... אם את הולכת להיבחן ומקסימום לא עברת, עדיין תדעי שניסית, הרגשות של המבוכה והעצב על זה שלא עברת יהיו קלים הרבה יותר מהרגשות שיהיו אם תדעי שלא ניסית בכלל... גם אני מתביישת, אבל צריך לנסות

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif תלכי למבחנים...

את יודעת שאת רוצה, למרות הפחד. לכי על זה עם כל הפחד והביישנות.. אם לא תלכי, תרגישי תחושת פספוס - לעומת אם תלכי על מה שאת אוהבת. ותחשבי שיש מצב שאת לא היחידה שמתפדחת [יש אנשים שזה מעודד אותם]. המון הצלחה!!!

ס ט י י ק

New member
נמאס לי סופית מבצפר

רק התחילה השנה והכל חרא קיבלתי 4 במתמטיקה. אני לא מרוצה מהמורות השנה. ונמאס לי כבר!

BaRbiK

New member
4../images/Emo2.gif?../images/Emo5.gif

יש לי חרא מורות (טוב נו, רק המורה *גבר* לגדנ"ע ממש טוב..וגם המש"צים:) ) וכולן טיפשות המורה לאנגיל תממש כלבה והיא מכשליה מלא אנשים בנס יצאתי מבחן שלה עם 7 וגם לי נמאס כבר מבצפר..בלעע

hodayoyo

New member
אבל 4 מתוך10, נכון?../images/Emo60.gif

תתפלאי אבל אצלנו במתמטיקה יש מספיק בנות שקיבלו לא פעם ציונים מתחת ל20 מתוך 100... 40 זה סביר לעומת הציונים האלה

hodayoyo

New member
כן?!../images/Emo60.gif

טוב, אני מכירה את זה גם, נו
אין מצב למבחן חוזר? אצלנו יש מורות שלא מוכנות לחוזר... אם יתנו לך לעשות חוזר אז יהיה טוב.

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif טוב, נו

זה מציק מספיק כדי להתלונן :| אני עושה השנה פסיכומטרי. בהתחלה זה היה קל.. ולא ממש עשיתי שיעורים. עכשיו הצטברו לי טונות של שיעורים, איזה 80 סעיפים [וכל סעיף זה אומר כמות תרגילים.. תחשבו כמה תרגילים זה יוצא
], ובנוסף לזה, זה נהיה קשה בצורה מטורפת! זה ראסמי גורם לי להרגיש מטומטמת.. לפעמים אני לא מצליחה אפילו את התרגיל הראשון בשיעורי בית
ואני מתחרטת שהחלטתי לעשות פסיכומטרי. ואין ברירה אחרת.

hodayoyo

New member
גם חברה שלי עושה את זה../images/Emo60.gif

אין לה זמן אלי עכשיו חוץ מבשעות של בצפר... שבוע הבא ההורים שלי נוסעים והבית שלי ריק והתיכנון היה שהיא מתנחלת אצלי את ה4 ימים האלה והיא לא יכולה כי היא טוחנת חומר לפסיכו'. תשמעי, מתישהו זה יגמר ואז את תהיי אחרי זה כשכל החבר'ה האחרים לא ותדעי שזהו, נגמר! וכשאנשים אחרים יקרעו ת'תחת בלימודים לפסיכו' את תבלי בקניונים והופעות

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif נכון, וגם אני חושבת ככה,

אבל כ"כ לא מצליח לי. אין לי בעיה ללמוד עכשיו לפסיכומטרי, העניין הוא שאני לא מצליחה.. זה קשה, נורא.

למעלה