שירשור

KISHKOSHA

New member
../images/Emo32.gifשירשור

השירשור להפעם הוא- מדוע כינתם את עצמכם ככה בפורום ובאיזה פורומים אתם חברים? למשל- אני! KISHKOSHA זה שיבוש של השם שלי -קשת- ואני חברה כמו כן בפורום הישרדות בתפוז! שרשרו תגובות!

Ok../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif אז...ככה... ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני כותבת בפורום של התאומות כבר מכיתה ה´ אפילו ד´ אני לא רוצה להגזים אבל משהו כזה, היה פעם פורום של תאומות לא בתפוז פשוט באיזה אתר, מוטי מכיר
וגם גוד´ ורעות כי הן כתבו בו, אבל אני מימזן הייתי בפורום הזה והייתי קטנה ולא חשבתי על כינוי, ופשוט כתבתי את השם ואת שם משפחתי
ופעם אחת רציתי לשנות כינוי וכולם כזה (לאאאאאא) אנחנו רגילים לנועה הרשקוביץ אז החלטתי להיות מקורית ולכתוב ככה
חחחח אני יודעת
אני כותבת בפורום של התאומות הכי הרהההה, דיאטה והשמנה בנות תזונה-פעם ב... פעם כתבתי באפי היקרה באופנה וזהו

Alexis14

New member
אמממ...

אני בפורום התאומות אולסן, דוליז, חברים, דוסון קריק, בנות גילמור, ופעם נכנסתי לויז´ואל בייסיק כי למדתי את זה... וזהט נראה לי, למלא פורומים נכנסתי פעם אחת נגיד אולי זאת אני, סאות´ פארק וכל מיני... =) בחרתי את הכינוי שלי בגלל אלקסיס בלדל היצור הכי יפה בעולם! היא פשוט מדהימה ולמי שחושב אחרת הנה תמונה להוכיח! וסתם גם תמיד בפורומים ובכל מקום שצריך כינוי אני קוראת לעצמי *alexis* ואם אי אפשר להכניס תווים * או שהשם תפוס אני קוראת לעצמי alexis/alexis14 תפתחו בחלון חדש

RinRan

New member
זאת אלקסיס בלדל דהה!

אני גולשת בפורום התאומות, דלויז (למרות שהם מה זה רעים!), לפעמים יותא לי להכנס לפורום בנות גילמור ופאוור פאף גירלז... בחרתי בכינוי הזה כי אמא שלי רואת לי ככה- זה שם חיבה :)

RinRan

New member
טעויות טעויות טעויות...

דלויז=דוליז יותא=יוצא רואת=קוראת

אה עכשיו אני רואה את הדימיון היא...

לא היצור הכי יפה בעולם בתמונה היא חמודה אבל בבנות גילמור היא לא כזו יפה בקיצור התאומות פי אלף עליה!!!

אמממ...

בעיקרון המקור של הניק שלי הוא שם של שיר... ואם תפרשו אותו הוא ייצא "משוחרר מתשוקה"... לא משהו מובן הא...
בד"כ כלל הניקים שלי כוללים בתוכם דם או משהו "גותי" חחח ובטח ענבר ומריה צריכות לדעת מזה... לדוגמא הניק שלי ב-mIRC הוא BloodShed... אבל לא הייתי בא לפורום הזה עם ניק כזה... קצת מצמרר הא

gsh10

New member
o.k

אני גולשת בפורומים התאומות אולסן קטנטנות המורדים ודוליז וקוראים לי gsh10 כי זה עדי (השם שלי) ו10 סתם מספר...

יש לי אובססיה לדם ../images/Emo13.gif

חוצמזה כל הקטע הזה של דברים מפחידים ומצמררים ממש עושה לי את זה... לא יודע

אמממ...

למה? חחחח נו אז מה שאני אוהב לראות ראשים נכרתים, ובסרט פרדי קרוגר צחקתי... ...details details

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo68.gifלדעתי אלקסיס יותר יפה!!!

לדעתי אלקסיס יותר יפה!!!! היא פשוט מ-ה-מ-מ-ת!! גם התאומות מאוד מאוד מאוד יפות!! אבל אלקסיס יותר!!! ובלי קשר- היא גם שחקנית יותר טובה!! בטח עכשיו תתנפלו עלי... חחח לא נורא...

אולי היא שחקנית יותר טובה אבל...

התאומות פי אלף יותר יפות כאילו איך אפשר להשוות תראי תמונה

למעלה