שירשור

Alexis14

New member
תקשיבו!

אני ממש לא רוצה להתווכח על מי יותר טובה במשחק ויותר יפה והכל בהקשר של התאומות עם אלקסיס כי אני חולה על שתיהן! אבל בכל מקרה אני אגיד משהו- אלקסיס היא שחקנית מדהימה לדעתי למרות שהיא אף פעם לא למדה משחק, והתאומות גם לא למדו משחק אבל רואים את זה. ולא להתנפל עליי שאני לא באמת מעריצה והכל, כי אני פשוט אומרת שהתאומות לא שחקניות טובות. נקודה. וזה נכון. לא להתנפל עליי. ובקשר ליופי- זה כמו להשוות בין דיג´יי לסטפני בשנים המוקדמות של פול האוס. זה פשוט לא רלוונטי...

taltoli

New member
נמאסה היהירות שלך כבר!!

גם אני מאוד אוהבת את התאומות אבל היהירות שלך נמאסה כבר הן לא הכי מושלמות בעולם הן לא הכי יםות ולא הכי מוכשרות!! יש יותר מהן ותפסיקי כבר להאליל אותם כאילו הם האלוהים שלך זה נמאס כבר!!

את לא תגידי לי מה לעשות הן...

כן הכי מושלמות הכי יפות והכי מוכשרות והן כן האלוהים שלי!!!

taltoli

New member
אם זה ככה אז יש לך חיים מאוד עצובים

מצטערת לומר אבל זה נכון אם זה מה שאת מאמינה וחושבת אז כדאי שתמצאי חיים כי התאומות הן בסה"כ ילדות שבמקרה גם שחקניות זה לא שאי פעם תפגשי אותם או תדברי איתם אז תתחילי לפקוח את העיניים ולהסתכל סביבך כי אני מצטערת להגיד לך אבל לא הם לא מושלמות ולא הן לא הכי כשרוניות שבעולם וגם אם את חושבת כך את לא צריכה להגיד לנו בכל שניה כי זה ממש מעצבן!

יש לי חיים בסדר גמור וזכותי לחשוב..

מה שבלי ולדעתי התאומות כן הכי מושלמות והכי יפות והכי כשרוניות!!! ואולי פעם אני כן אפגוש אותן אני לא יכולה לדעת ואני לא מבינה מה הבעיה שלך שאני חושבת ככה אני אחשוב מה שבלי ואת לא תגידי לי איזה חיים יש לי כי אני יודעת איזה חיים יש לי ויש לי חיים מעולים אז תירגעי!

Summer Spirit

New member
איזה מעצבנת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אושרת- לא נמאס לך להשוות את התאומות אולסן לכל דבר שזז?!?!?!

מריה12

New member
לא נכון!!!!!!!

אלקסיס אולי שחקנית יותר טובה.. וכן זה נכון, אבל היא ממש לא יפה! התאומות הרבה יותר יפות ממנה!

שלי...

הכינוי שלי זה השם שלי... ויש יותר מידי פורומים שאני נמצא בהם ואני לא זוכר את כולם אז פשוט תבדקו בכרטיס האישי שלי...

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo9.gifאמממ...

אני בפורומים התאומות אולסן (השוות), בנות גילמור (השולטות), קצת בדוסון קריק (בגלל צ´ארלי=טריסטן), קצת בחברים (סדרה קורעת) ... וזהו! קוראים לי PURPLE CHICKEN כי... לא יודעת... רציתי שם שלא יחשוף משהו עלי ועל מה שאני אוהבת אבל משהו מגניב שיאפיין את האופי המחורפן והמגניב שלי- וזה מה שיצא.... חחחח....

motib4

New member
המקור לשם שלי...

שנרשמתי לאימייל- רציתי ששם המשתמש שלי יהיה moti והוא היה תפוס, אחר כך ניסיתי: motib, וגם זה היה תפוז, אז האתר בו נרשמתי לאימייל הציעה שמות ואחד מהם היה motib4. אימצתי את השם הזה לפורומים ואני איתו מאז.

אני..

בהתחלה רציתי הדר.. כי זה השם שלי... ואז השם היה תפוס, אז כתבתי כל מיני שמות אבל הם היו תפוסים, אז בסוף עלה לי לראש חמודונית... כמו חמודון רק בנקבה... וזהו...

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo181.gif אני.... ../images/Emo181.gif

יש לי אובססיה מטורפת להארי פוטר... לכן.... בכל הצ´אטים ובכלל.... קראתי לעצמי ג´יני וויזלי... אממ.... כשבאתי להרשם לפורום הודיעו לי שיש כבר ג´יני אחת! אז.... הוספתי ת´כוכביות * ומאז אני עם השם באהבה *גם באייסי* עד היום.... אני גם בפורום קטנטנות השולט, בנות, מורדים, ובלה..... קוראת גם הודעות בבת יםםםם.... זיהו....

ענבר 2002

New member
אני......

פשוט כשנרשמתי לאמייל אז קיבלתי את השם הזה כלומר ההנהלה של האימייל בחרה לי וכמו מוטי אימצתי את השם לפורום ! חשבתי לשנות אבל אז לא היו מכירים אותי!

אני

קראתי לעצמי ככה כי יש הרבה שמדביקים אולסן אליהם וכשחשבתי על שם בשבילי רציתי משהו שיהיה קל לזכור. אני לא חברה בפורומים אחרים אבל אני רוצה. אני אוהבת מאוד את הארי פוטר כמו הילה אבל אם אין חדשות ההערצה נעלמת..... גם קטנטנות היא סידרה מהממת ואני חולה עליה אבל אני מודה במציאות כמו שהיא והאובססיה של הילדים בארץ ובעולם גדולה מדי בשבילי ואני מכירה בעובדה שהסיכוי שלי לפגוש מישהו משם הוא אפסי....

מריה12

New member
אני...

אחרי שניסיתי כל מיני כינויים ושמות והכל היה תפוס.. היתיאשתי ופשוט כתבתי את השם שלי מריה ואת הגיל שלי 12 וזהו, הכי פשוט שיש

ענבר 2002

New member
אני חושבת....

שאלקסיס יותר יפה מהתאומות וגם שחקנית פי 100 יותר טובה והיא גם חמודה! אבל לתאומות יש קסם כזה שאי אפשר להסביר.

למעלה