שירשור

ניצול שרשור

רציתי רק להודיע שפתחתי באתר שלי את ה"תאומותון"- עיתון שיהיו בו כתבות וכל מיני דברים אחרים שקשורים לתאומות. אתם מוזמנים להיכנס ולהכין דברים... ועוד משהו- אני ממחר עד יום חמישי לא אהיה בבית כי אני בסמינר של הצופים בטבריה (או יה!!!)....
אני אתגעגע!!!

omer wild

New member
הקפצה !

12345678910 ל-אני רואה כפול את יכולה לשים קישור לאתר שלך ולא רק לתאומותון ?!

T h e G i r l

New member
אני!

הכינוי- פעם הייתי רעות אולסן- כי בפורום באתר של מוטי (זה עוד התחיל בפורום של דנה והדס) הם היו שואלים שם ושם משפחה אז הייתי אומרת רעות אולסן.. ואז זה נשאר להרבה זמן. אחרי שעברנו לתפוז נשארתי עם הכינוי הזה, אבל אז פעם שלא הייתי בבית שכחתי את הסיסמא לזה אז עשיתי אחד חדש- T h e G i r l ונשארתי איתו... למה קראתי לעצמי ככה?!?! אין לי שמץ של מושג... אולי כי אני באמת THE girl Just Kidding באיזה פורומים? התאומות אולסן (הכי הרבה), בנות גילמור, דוסון וסמולויל

אני

בהתחלה הייתי קייטי בל כי אני חולה על הארי פוטר ולאחר מכן עברתי למרי קייט כי היא הפייבוריטס שלי למרות שזה לא משנה לי אני חולה על אשלי ועל מרי קייט באופן שווה ושתיהן מהממות ואני בינתיים רק בפורום הזה אבל יש לי אתר הארי פוטר אתר טובי מגוויר ואתר התאומות אולסן וזהו

gsh10

New member
אני רוצה להגיד לכם משהו אז להיכנס!!

אושרת אוהבת את התאומות מאוד!!!!!!(אושרת אולסן)כמו שאתם רואים ואתם מיתנפלים עליה שנמאס ושהיא משווה כל דבר אל התאומות זה לא נכון היא מעריצה אותם ולכם אין זכות להגיד לה מה לעשות (מצתערת אם זה נראה כאילו אני ישלוט עליכם) אני כשהערצתי את קטנטנות הייתי בדיוק כמואה וככה הרגשתי טוב אני חושבת שאותו הדבר זה בנוגע אליה!!!ואם היא רוצה להשוות את התאומות או ביכלל להתגאות שהיא מעריצה אותם אז שיהיה. למה אתם תוקפים אותה בצורה כזאת? אז עכשיו מי שאני רואה שהוא רושם לה הודעות כאלו אני יעמיד אותו במקום כי תארו לכם שעליכם היו עושים דברים כאלו אני מאוד מקווה שתבינו!

ושלי...תום אולסן

מאז הפורום של דנה והדס לפני הרבה זמן!! והוא דיי נוח לי, אז לא בא לי להחליף אותו. תום

למעלה