ככה? קמצן? אז אני קורא תיגר
לדעתי ההמנון צריך להיות השיר "מאמי- סצנת האונס" מאופרת הרוק "מאמי". זה שיר שמשלב את כל האלמנטים החשובים בהמנון: אונס, עוני, מרות גורל, נקמה, תחנוני הקורבן, אפליה וגזענות. למי שצריך תזכורת להלן כמה שורות מהשיר: "מאמי יא מאמי תפתחי את הרגלים לשבעה מדוכאים, שבעה פלשתינאים". "עשרים שנות כיבוש, יותר לא נמתין, בזקפה ובזרע נגאל את פלשתין" (X2) "הקשיבו, עוד רגע, לפני שאתם מורידים את המכנסיים.." "ישמעאל ויצחק, אחים היו, ואב לנו אחד בשמיים". "הולידו אותכם במחנה פליטים, חם בקיץ , בחורף קר, הולידו אותי בעיירת פיתוח, נולדנו אותו הדבר" "כמו פועל ערבי, ניצלו אותי בתחנת הדלק, מעבר לדלפק" "אני הבאסתי, גם אתם התבאסתם, אין אחד שלא נדפק". "מאמי יא מאמי, סיפורך העצוב הכניס דכאון בליבנו, רק שאין ברירה, סגורים אנחנו, הלילה נגאל את כבודנו". "גרשת את ילדנו- בשם הדמוגרפיה" "גזלת את שדותינו בשם הגיאוגרפיה" "סגרת את בתי הספר, בשם הפגדוגיה" "קראת לנו נאצים וג'וקים- מתוך דמגוגיה" "נדפוק אותך מאמי יא מאמי- מתוך אידיאולוגיה". "הופ, מאמי יא מאמי תפתחי את הרגליים לשבעה מדוכאים, שבעה פלשתינאים..." ותגידו אתם, לא שיר הממצה את כל מהות הפורום? עכשיו נשיא, תתמודד עם זה!!