שישי + שבת + ראשון . (:
M MaStuLa76 New member 23/11/07 #2 שלום. מי מעוניינת פה ללטף זחל ?? חחח אביחי השעיר נזכר שיש לו פורום והלך לרשום שם [: אז הצעתי לו ללטף זחל. ישר כולן קפצו הוא אפילו לא ענה. אולי הוא היה מחבב זאת?? ליטוף זחל זה דבר מרגיע ושלו. נסו זאת ד"ר פישר,זה בדוק! *בלינק*
שלום. מי מעוניינת פה ללטף זחל ?? חחח אביחי השעיר נזכר שיש לו פורום והלך לרשום שם [: אז הצעתי לו ללטף זחל. ישר כולן קפצו הוא אפילו לא ענה. אולי הוא היה מחבב זאת?? ליטוף זחל זה דבר מרגיע ושלו. נסו זאת ד"ר פישר,זה בדוק! *בלינק*
M MaStuLa76 New member 23/11/07 #5 מחקו תהודעה שלו D= אוי אני ועינב גאונות! D; דיל פתח סיכום י'סקס [:
M MaStuLa76 New member 25/11/07 #19 כי אסור להם לכתוב הודעות,עד שהם יסדרו את כל העניינים עם החוזה וכל זה.
א אוראליי XD New member 23/11/07 #7 ../images/Emo210.gif שבת שלום , [; סוף סוף סופשבווע הגיע [: - - - - - יייאאאיי אאחחרריי חנוכה יש לי זרייקה ,, אני מפחדדתת
../images/Emo210.gif שבת שלום , [; סוף סוף סופשבווע הגיע [: - - - - - יייאאאיי אאחחרריי חנוכה יש לי זרייקה ,, אני מפחדדתת
ה הדריייייקXD New member 23/11/07 #8 ../images/Emo137.gif חחח דברי איתי באייסי אני ארגיע אותך לגבי הזריקות
א אוראלוש5 New member 25/11/07 #16 ../images/Emo210.gif וואלה .. זריקות זה כואב D; בייחוד במקומות שהדגמת לי אחמ ,,
ה הדריייייקXD New member 25/11/07 #20 ../images/Emo137.gif אחמ,,../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif מה זה הכינוי הזה ? והחתימה הישנה הזאת ? שרון? אתה האהבה שלי = עצמתי עיניים ולחשתי לו בו, אהיה מאושרת, שאהיה רק איתו. לא לא לא הוא לא יודע שאת פה. כי הוא רק, חושב שאת, נשארת לצידו. = ישן
../images/Emo137.gif אחמ,,../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif מה זה הכינוי הזה ? והחתימה הישנה הזאת ? שרון? אתה האהבה שלי = עצמתי עיניים ולחשתי לו בו, אהיה מאושרת, שאהיה רק איתו. לא לא לא הוא לא יודע שאת פה. כי הוא רק, חושב שאת, נשארת לצידו. = ישן
ח חןן בוזגלו New member 24/11/07 #9 שבת שלום זונות :]] הנניי כאן עם תותי החתיכה, ויש פה ילדות כל כך מסכנות ומגעילות, קיצר שונאת אותכם :]