שלום אנשים!!

../images/Emo32.gifשלום אנשים!!

ממצב? אתם אולי לא יודעים מי אני כי כתבתי פה הודעה לפני הרבה זמן שאני חדשה אבל קיבלתי את הרושם שאף אחד לא מחבב אותי בגלל שאני שומעת סוגים אחרים של מויזקה.{אבריל,ג'סטין וכו'..} אניווי,חזרתי ואני מקווה להישאר,אם כי אני לא בקיאה כל כך כמוכם על הלהקה אבל אני מוכנה לעשות עבודה...להגשה אפילו... ונחנזור לעניין למה בכלל חזרתי,היום זכיתי בדיסק ממעריב לנוער,הדיסק הוא של הרד הוט צ'ילי פפרז,הלהיטים הגדולים!!! כמעט והתעלפתי...אני אוהבת אותם מאוד!!!{נחשו במיוחד את מי...} רק רציתי לעדכן אותכם וזהו,השירים שם ממש יפים...ת'אמת שרציתי מאוד את הדיסק אבל גם רציתי עוד דיסקים ומבחינה כספית לא התאים לי... ואז,הנה אני מקבלת את הדיסק הכי שווה שיש...התרגשות...אחחח...בעעעע... טוב,אז זה הכל באמת...אתם בטח לא תגיבו לי...אז ביי. הדרוש!!!

אני חושבת

שאם אנשים כאן אשכרה לא מחבבים אותך בגלל שאת שומעת מוזיקה מסוימת (גם אם לא מוצלחת במיוחד...), אז אממ... יש להם בעיות קשות. בקשר לעבודת הגשה: נא להגיש את העבודה לא יאוחר מתאריך 28.2.04. על העבודה לכלול כ-10 עמודים לפחות בנושא לבחירתך הקשור לרד הוט צ'ילי פפרס. על העבודה לכלול תמונות ונספחים.
...ונחזור להודעה שלך...
הייתי מאוד רוצה לקבל את האוסף במתנה, כי אין לי שום כוונה לבזבז כסף על שני שירים חדשים.

DAN1EL

New member
תרגיעי עם רגשי הנחיתות...

לי ממש לא אכפת איזה מוזיקה את שומעת, אני אומר שכל אחד ישמע מה שבא לו...

DAN1EL

New member
כן,

אבל מה עם "פורצ'ון פיידד", "סייב דה פופוליישן" ו-"סול טו סקוויז"?

FLEA OWN

New member
אז מורידים שיר או שניים

חוץ מזה אני לא אוהב כל כך את פורצן פידאד וSOUL THE SQOEZE יש באיזשהו אלבום לא רק ברמיקס

FLEA OWN

New member
במולטימדיה

יש אפשרות לשמוע דרך מדיה פליר אז לוחצים מקש ימני וSAVE TARGET AS ומורידים

למעלה