שלום וסליחה על ההפרעה

../images/Emo32.gifשלום וסליחה על ההפרעה

שלום לכולם וסליחה על ההפרעה. שמי שרית דרוקמן ואני סטודנטית לתואר שני באוניברסיטת בן גוריון. בימים אלו אני עורכת מחקר על שימושים שאנשים עושים בפורומים באינטרנט. אשמח אם תוכלו להקדיש מספר דקות לענות על הסקר שלי http://snipurl.com/sarithd תודה מראש ושנה טובה! שרית

עם כל הכבוד לה (נניח)

לא יכלה לעשות את זה בצורת לינק? כל המחקר שלה מוטה עכשיו כי היא מראש תקבל בעיקר את אלה שיודעים לעשות COPY-PASTE ותתעלם מהשכבה המאותגרת או העצלנית.

זו שאלה שמקומה בפורום בריאות הנפש

אבל תכלס יש לך משהו ענייני להגיד על עצם הטענה על הטימטום בהשארת לינק שצריך לכבודו לעשות COPY-PASTE?

זו לא הנקודה

אני יודע לעשות COPY-PASTE, ואני לא עונה לסקרים - אלא אם יש תמורה בצידם. אז הבאת פה לינק, אבל הסקר הזה מפוזר בהרבה פורומים בתפוז ובכל מקרה התלונה שלי היתה לגבי התבונה של הסוקרת ולא לגבי הקושי האישי שלי או של גולש פלוני. אגב, עכשיו דווקא יצרת מצב שאולי הסוקרת צריכה להיות מודעת אליו, שהסקר נגיש לתושבי קנדה יותר מאשר חלקם בשאר הפורומים. פתאום היא תקבל יותר תוצאות של "קנדה" במקום המגורים ופחות תוצאות של "פגשתי אנשים מהפורום". אולי אפילו היא שמה את זה ככה בכוונה ועכשיו חירבת לה? אולי היא מראש התכוונה להגיע לגולשים היותר מיומנים? בקיצר - קילקלת!!!

gesus

New member
זה בדיוק מה שזה

אני הייתי מוסיף ואומר שפורסט הוא ממש מקדח קונגו.

shyi1

New member
לרן אתה לא שייך לכאן ואף אחד לא צריכים את

טובות שלך! יאללה ביי!

shyi1

New member
שלום ולא להתראות!

אף אחד לא צריכים אותך כאן בפורום, בקנדה ובישראל! בקיצר אתה לא שייך לשום מקום!

למעלה