שלום לכולם אני רועי ואני חדש פה

../images/Emo32.gif שלום לכולם אני רועי ואני חדש פה

קוראים לי רועי, אני בן 10, אוהב מאוד את גילת, מכיר אותה אישית, כי אמא שלי חברה טובה שלה, ואני כבר מחכה לדיסק שייצא. שתהיה לכולם שנה טובה. ממני רועי.

ברוך הבא חמוד../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif

הגעת למקום הכי, אבל באמת הכי מדליק וקולי ב"תפוז". אתה לדעתי גם המשתתף הכי צעיר ביננו, ואני הכי "זקנה".... איזה כיףףף... לידיעתך, גם לי יש ילד מקסים, גנוב, חכם ומדליק שקוראים לו רועי, ושם משפחתנו אלון, ויחד זה : רועי אלון...קטע אה???? אני מאחלת לך מאמי שיהיה לך כיף אתנו. בייייי.... ולכולכם פה.... אל תשכחו להגיב לחדשים....

טוב,נפתרה התעלומה...רועי הוא הבן הצעיר שלי...

רק כעת נכנסתי למחשב הנייד שלי, וראיתי את שמו מופיע בשם המשתמש שלי... איזה יופי, אה??? ככה קורים דברים בביתי, מתחת לאפי, ואני לא רואה כלום... טוב, האמת שכל החג הייתי עסוקה במטבח בבישולים ובטלפונים... כן, גם עם גילתי... נכון, בעיקר... אבל וואלה, לא ידעתי מכל הקטע כלום... אז רועי... אל דאגה, אלמד אותך כל מה שצריך לדעת על הפורום, וגם אם לא תזכור הכל על ההתחלה, לא נורא, לאט-לאט... אז המשך יום קסום לכולכם חמודים שלי. בייייייי..... "אמא של רועי"......

1mayush

New member
חחח איזה מ-א-גניבים אתם חח ../images/Emo98.gif

אהבתי שגילית בסוף שזה הבן שלך

שלום אני אוריאל ואני חדש פה

אניי אוריאל בן 10 ואני מחכה לדיסק שיצא שתיהיה לכולם שנה טובה ממני אוריאל

למה?

למה ניכנסת מהשם מישתמש שלי וסמת אותה תגובה שאני סמתי אוריאל חבר שלי ופעם נכנסתי מהמחשב שלו לפורום אז זה נישמר תכפיד להיכנס משלך אם יש לך

טעות

זה היה בטעות שלחתי לו את האתר באי סי והשם מישתמש שלי היה על מה ששלחתי לו

למעלה