שלום שלום!

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

לחזור אחורה בזמן בפורום מופע שנות השבעים
גם לשנות השישים יש מה לתת, פורום ללהקת החיפושיות
עוד זמרת מיוחדת בתפוז אנשים, פורום אנסטסיה
ז'אנר הפאוור מטאל מקבל במה בפורום סונטה ארקטיקה
גם לשחקנים יש מקום, פורום אדוארד נורטון _ _ _ _ _ _ _ _
פינה חדשה להידברות ופיוס - פורום דתיים וחילונים גלישה נעימה! גלישה נעימה

Dafi the Mighty

New member
../images/Emo32.gif שלום שלום!

היה עכשיו טכנאי וסידר את האינטרנט, כך שהאינטרנט הפסיק עם העיצומים! ועוד משהו שאני פשוט חייבת להגיד (היות וחלק מחברות הפורום *מכירות* את ההרגשה, לפחות מבחינה מסוימת...) אין יותר ביולוגיה!!! (מעשי, עיוני לצערי יש) אין יותר ז'קלין!!! (לטובת הנהלת ביה"ס... ולשאר הילדים בביה"ס...) אין יותר מעבדה!!! אין יותר צמחים!!! אין יותר אינדיקטורים!!! סיימתי את הבגרות האחרונה שלי לביולוגיה השנה, יש!!! (אצלי בביה"ס זה מקצוע חובה
) וזהו להפעם. אה, חוץ מדבר אחד... ירדן! חלמתי עלייך! חלמתי שאת מתקשרת אליי, זה היה חלום מאד מוזר... אההממ...

בשידור ישיר Live ../images/Emo104.gif ../images/Emo47.gif

היום ב-18:30 פורום אירוויזיון מתחיל רשמית את חגיגות האירוויזיון ה-49 שיערך השנה בריגה, לטביה. רועי וערן, צמד המומחים שלנו, יעבירו החל מהיום ועד סוף השבוע תוכנית יומית שבה יספרו לכם חוויות, רכילות ויענו על שאלות הגולשים בכל מה שקשור לתחרות בכלל ולתחרות הזו בפרט. במהלך השבוע יצטרפו אליהם אורחים רבים ונכבדים, נציגי מדינות אחרות, וכמובן- גם ליאור נרקיס יבוא להגיד שלום. אז...איך עברה החזרה של טורקיה? למי ניתן דוז פואה? איפה מסתובב צביקה פיק? ואיך נראות המלוות של ליאור נרקיס? אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו ולהכין שאלותיכם בפורום.

shiri_b

New member
חכי, לזקלין יש דרכים לחזור../images/Emo123.gif

מזל טוב על זה! ובהצלחה במגן או מה שלא עשית היום
וואי אני עוד זוכרת את היום שז'קי אמרה שהיא לא ממשיכה איתנו! *נזכרת בהרגשה ומתפרס חיוך על הפרצוף* איזה יופי שנה הבאה תוכלי להסתכל עליה ולדעת, שזהו היא לא מלמדת אותך היא סתםפה!(
) תאמיני לי את תישני יותר טוב בלילות בלי לשמוע אותה ואת הפניני חוכמה שלה. שיהיה לכולם ל"ג בעומר שמח!!

*neta*

New member
עוד חודש אין יותר היסטוריה !

ודפנה חלמת על ירדן? היה לך סיוט?
לא נורא זה קורה לכולנו מתישהו

gabrielle

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

חח את חושבת שזה רמז לכך שאני צריכה להתקשר אלייך?
אל תתיחסי לנטע - היא חולמת עלי כל לילה מרוב האהבה שיש לה אלי.. היא לא שולטת בזה יותר.

LuZ dE EsTrElLa

New member
../images/Emo36.gifנ"ש ../images/Emo32.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

חג ל"ג בעומר שמח
תהנו במדורות
ובעל האש
ותהנו בקיצור
שירן

למעלה