שלום,

GalBatz

New member
../images/Emo32.gifשלום,

הבחנתי בזה קצת באיחור...P: בכל מקרה - קוראים לי גל ואני עורכת עבודה במדעי החברה כיחידה חמישית לבגרות. אשמח אם תוכלו לעזור לי במחקר ולענות לי על מספר שאלות. התשובות הן אנונימיות ולצורכי מחקר בלבד. את התשובות אפשר לפרסם כאן בתגובה או לשלוח לי במסר או במייל - [email protected] תודה!
גיל: ____ א. בחרו בתשובה הנכונה לגביכם: 1. אני משתמש באינטרנט מעל 25 שעות בשבוע למטרות שאינן עבודה. א. כן ב.לא 2. כשאני נמצא רחוק מהמחשב אני לעיתים מרגיש תחושות של דיכאון, חרדה או ריקנות. א. כן ב.לא 3. השימוש באינטרנט הוא מרכיב מרכזי בחיי. א. כן ב.לא ב. דרגו את מידת נכונות ההיגדים הבאים לגביכם - מסכים מאוד, מסכים, לא מסכים, לא מסכים בכלל: 1. אני חושב שאדם לא יכול להסתדר ללא חברים שיתמכו בו. 2. אני מרגיש שהקשר שלי עם חבריי אינו מספיק קרוב ומשמעותי. 3. אני תמיד משתף חברים במה שעובר עליי. 4. לדעתי, חברות וירטואלית לא יכולה להשתוות לחברות אמיתית. 5. אני נוטה להרגיש תחושות של בדידות ודיכאון. 6. אני מרגיש שבכל מצב יהיה לי חבר שיוכל לתמוך בי ולעודד אותי. 7. כשאני מדבר עם אנשים ישנן הרבה שתיקות מביכות. 8. אני פוחד מלפתוח בשיחה עם אנשים. 9. מעגל החברים הקרוב שלי הוא די קטן. 10. שיחות ומפגשים עם אנשים גורמים לי להרגיש שמח. 11. אני נתקל בקשיים ביצירת קשרים עם אנשים שאני לא מכיר. 12. אני חושב שאנשים לא מצליחים להבין אותי ולכן אני לא מצליח להיות חלק מהחברה שסובבת אותי. 13. אני חושב שתמיד אפשר למצוא נושאי שיחה עם כל אדם. 14. אני מעדיף להיות לבד מאשר להיות בחברת אנשים. 15. כשנמצאים בחבורות גדולות אני תמיד במרכז העניינים.

למעלה