שלום ...

אחד17

New member
../images/Emo32.gif שלום ...

יש למישו את האימייל של חברת הוט..? אני פשוט רוצה לשאול אותם שאלה... שהתחברתי רק לתבל דיגיטל לפני שנתיים בערך שודר סרט שמאוד רציתי לראות אך משום מה לא יצא לי לראות, הייתי בטוח שישדרו אותו שוב כי הרי כל סרט מראים שם כמה פעמים - אבל מאז לא הראו אותו אפילו פעם אחת אני רוצה ליצור קשר אולי לבקש מהם...

axnholic

New member
שלום

אני מסוקרן. מה הסרט? האימייל היחידי שמצאתי הוא של הערוץ הוט 3. תנסה לשאול אותם, ואני בטוח שהם יענו. האתר של הוט 3.

../images/Emo32.gif../images/Emo10.gif.

אני יודעת שזה לא קשור לנושא הפורום - אבל למישהו יש מושג למה שיקגו הופ ירדה באופן כלכך פתאומי? לא הודיעו כלום, ופתאום שמו אלי מקביל. אוף. למישהו יש את האימייל של הערוץ, או דרך כלשהי לנסות לתקשר איתו?

Gn434

New member
פשוט נגמרה הסדרה

שודר הפרק האחרון שצולם. כי הסדרה ירדה משידור בארה"ב לפני שלוש ארבע שנים.

beni10

New member
סקופ! הוט מחלקת משקפות !../images/Emo44.gif

סקופ! הוט מחלקת משקפות כדי לראות את פירוט הסרטים בתפריט החדש סקופ! לאור התלונות הרבות של שפוטי-הוט, על כך שהתפריט החדש שהושק לפני יומיים, לא מאפשר קריאה סבירה, אלא רק במרחק של חצי מטר מהמסך, החברה החליטה לחלק חינם משקפות לכל מתלונן. אפשר גם לקבל משקפות עם עדשות שהופכות את שפע האדום לכחול החביב שהיה לפני-כן. וכן, לכבוד השקת התפריט החדש, החליטה הוט להעלות מחירים: "אם כבר הם סובלים, שיסבלו עד הסוף", אמר יחצ"ן הוט לכתבנו.

למעלה