של אמצע הלילה

../images/Emo20.gif היום: יוסי שריד, תמונות ותופים

יוסי שריד, חבר מפלגת "יחד", ובין השאר תומך בזכויות בעלי חיים, ישוחח עם הגולשים על חוק פיטום האווזים שהועבר בשבוע שעבר בכנסת, וכמובן בנושאים נוספים בתחום הפוליטיקה. פרטים על האירוח, כאן
בפורום מרי לו מתחילה תחרות "דובב את התמונה". החל מהיום ובמהלך השבוע הקרוב יעלו לפורום תמונות מהמחזמר אותן עליכם לדובב. הדיבובים המצחיקים ביותר שיעלו לפורום, על פי החלטת שופטי התחרות יעל בר זוהר וגיא זוארץ יזכו את יוצריהם בפרסים שווים - החל מכרטיסים למחזמר וכלה בפוסטרים חתומים!
הערב בשעה 21:00 יתארח בפורום מתופפים אבי דיאמונד, המתופף של להקת אורפדלנד ויענה לשאלות הגולשים
לוח האירועים של תפוז כל מה שחם באתר, מעודכן וזמין http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/eventsAll.asp

../images/Emo34.gif גאווה וזהות מינית

אפשר או אי אפשר לשנות נטייה מינית? אירוח שני בסדרה היום ב-19:30 יתארח הפסיכולוג עופר מאורר, יגיב לדבריו של הד"ר אילן בירן (שהתארח בפורום בעבר) ויציג את עמדתו באשר לשינוי הנטייה המינית. אתם מוזמנים להעלות שאלות כבר עכשיו בפורום זהות מינית.
עוד אירועים ואירוחים בתפוז, בלוח האירועים: מעודכן באופן קבוע

../images/Emo87.gif../images/Emo151.gif כדורסל וקצרים בתפוז

רצועת הספורט היום ברצועת הספורט של הבלוג TV וערוץ 5 יתארח הכדורסלן אנדרו קנדי. האירוח ישודר live בשעה 20:00 ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום כדורסל לאירוחים נוספים מרצועת הספורט ובכלל, ארכיון האירוחים בקישור: http://www.tapuz.co.il/guests/
עוד היום בשידור חי, שמוליק לוי מתכנית הטלוויזיה המצליחה "קצרים". לוי יתארח בשידור חי בפורום הרשמי של הסדרה, היום בשעה 22:20, מיד בתום שידור הפרק היום בערוץ 2. עוד על האירוח ועל שמוליק לוי, כאן
על אירוחים ואירועים נוספים בתפוז, בלוח האירועים

ez1k

New member
רקע של שייגעצ! כל הזכויות שמורות לי

היי הכנתי רקע של שייגעצ הלהקה הכי טובה בעולם! מקווה שתהנו! כל הזכויות שמורות לי! :) תהנו ותגיבו! איציק.

Hezi The One

New member
נו נו...

אז זאת הבעיה... לא מפרסם מסנג'ר...בקשו במסר:) והנה תמונה שלא תתאכזבו

סקוויד

New member
אין שם שום רקע... sorry

אני לא ממש קשורה לפורום (כי פשוט קשה להשתלב כאן) אבל אני קוראת מידי פעם - ולא היה שום רקע...

בצה17

New member
שום קשה להשתלב!!

נעים מאוד בצה
מאיפה? בת כמה? איך קוראים לך? נכון שליובל יש תחת שווה? באיזה הופעות היית?

סקוויד

New member
חחח... את ממש חמודה! (חנפנית אני)

מאיפה? כפר סבאא בת כמה? 14 לצערי - אני שונאת את הגיל הזה!! איך קוראים לך? עדי נכון שליובל יש תחת שווה? תחת שווה ביותר!!! אני מאוהבת בוו!! באיזה הופעות היית? ההופעה הראשונה שלי הייתי ביהלום ברמת גן, ממש ריגוש למרות שאני אוהבת את שייגעצ כבר שנתיים בערך עוד לא היתי בהופעה חוץ מזו - מקווה שיהיו עוד!!! מה איתך - או כל מי שקורא.... שם? גיל? כאלה דברים אולי מנגנים על משו נייס טו נואו!!

בצה17

New member
תודה../images/Emo9.gif

>מאיפה?- יהוד(איזשהו חור באזור המרכז) >גיל- 17 וחודש! >שם- בר, אבל אני מעדיפה שיקראו לי בצה..
>ליובל יש תחת מדהיםם רררר
> הופעה ראשונה שלי בחגיגית חח באמת טוב שאני נזכרת ללכת להופעה אני בעיקרון אוהבת אותם 4 שנים, התחלתי לשמוע אותם כיתה ח את כל ניו-יורק רפיח והשנה חזרתי חזק לשמוע אותם עם צאת משקאות חריפים... >אממ משהו מעניין שנחמד לדעת: בנות יענה -"אין ספק שזוהי החיה המטומטמת ביותר עלי אדמות"(יובל מנדלסון)

ez1k

New member
זה אני..

איציק 16 מצורן ההופעה הראשונה שלי הייתה המוזה לפני חודש למרות שאני מעריץ את שייגעצ כבר שלוש שנים!

למעלה