של אמצע השבוע

pishkashit

New member
../images/Emo32.gif של אמצע השבוע

כל הדברים שלא קשורים לב"ה לכאן. בלאכס.
אומרים זה בא והולך הכאב אצלי זה רק מתחזק ואני אנסה לתאר מדפים על ראשי ספרים שלמים מתלחשים סיפורים וואי איזה סיפורים

hadarisan

New member
כן גם אני היום...לצערי!

באמת אחלה מקום! את בטח כל כך נהנת לקום בחמש בבוקר הא?

Hadardur

New member
כן... עם זריחות ושקיעות שכאלה וזיו

חחחחחח אני אעלה תמונה נדירה

hadarisan

New member
לחבר'ה שלנו יש בדיוק אותה תמונה

מגניב! אז מה דעתך על האוכל שם?

hadarisan

New member
חחח לחבר'ה שלנו הביאו ג'חנון

אם אפשר לקרוא לזה ג'חנון...

Lp Fairy

New member
גרמניה..=\

הייתי אמורה לנסוע למשלחת ביצפר לגרמניה ולהיות מוקפת בבלונדיניים..=\ אבל בסוף אני לא נוסעת..עשינו הרגלה מתוך 9 בנות יואת אחת..לא פיר!!! ובדרך גם יש לי סימנים כחולים על הרגליים כי נפלתי בביצפר..חחח רק אני בלונדינית... קפצתי מאושר כי חשבתי שאני נוסעת ואז הרגל נתקעה בג'ינס ונפלתי..חחח

Lp Fairy

New member
../images/Emo68.gif

הממממ לא הבנתי מה אתה אומר אבל אני יהנהן ויחייך...[= חחח

Lp Fairy

New member
אני מבקשת!

שחורדינית עם איי קיו של בלונדינית!!!! (אם יש פה בלונדיניות..מצטערת מראש..)

SponT

New member
היה לי שיעור נהיגה משהו Best!

שיעור מספר 6 , משהו טוב! סוף סוף , לאט לאט מספר הפעמים שהרכב נכבה לי יורד ויורד...

matanbru

New member
לא בשביל לבאס אחי אבל

המורה נוגע בקלאצ'... ובגלל זה לא נכבה לך הרבה האוטו אבל שטויות לאט לאט לומדים לנסוע יותר טוב

dani3p

New member
גם לא לבאס.. אבל..

יש אנשים שנוהגים 30 שנה ועדיין נכבה להם המנוע.. וחוצמזה לא מכשילים בטסט על מנוע שנכבה.. אז סתם שתדע

SponT

New member
אחי, אתה טועה ובגדול! הוא לא נגע

בקלאצ' ולא בטיח... אני הרגשתי את הקאלצ' ואת העניין שלו ועכשיו זה מעולה

eladi88

New member
טוב אז ככה

היה אמור להיות לי מבחן היום במתמטיקה אבל שוב דחו אותו הפעם לאחרי הפסיכומטרי סוף סוף! אממממ הלכנו מהבצפר לבית חולים תל השומר וחילקנו לילדים שם ממתקים וכאלה...וואלה היה סבבה.. אמממממ הברזתי מ 4 שעות מעבדה
אממממ מחר אני צריך שוב ללכת לתל השומר...הפעם ללשכת גיוס... אח"כ בערב כנראה עושים אצלי על האש.. אממממ ואכלתי היום עוף ברוטב דבש עם סויה משהו מוזר כזה... אחותי הכינה...ולא היה הכי טעים.... עוף בדבש הכי שולט! ותזכרו....רק נמני יביא שלום!

למעלה