של אמצע שבוע .

שלי פאר

New member
../images/Emo32.gif של אמצע שבוע .

הייתי חייבת . בחיי . תפציצו בדברים לא קשורים .

שלי פאר

New member
תקשיבו מה קרה לי .

אתמול ... ( זה יכול לקרות רק לי . בחיי . ) אני כולי יורדת מהר מהאוטובוס ( אני שונאת אוטובוסים . זה רק בגלל הדר אני עולה ) אז אחד ( שנראה חמוד ... ) מתחיל שעה לדבר איתי . חופר עד כאב . קיצור ... ככה וככה הוא שואל אותי לאן אני אוהבת לצאת . ( ובאמא שך 12 בלילה ואני עוד צריכה לסדר את הבית המאדדד גדול שלי ) וזה היה ככה : בחור : אז .. לאן את אוהבת לצאת !? אני : ( עייפה , מתה , נידחת , מלאה התנשאות , סנובית , עזוב אותי באמא שך ) אני אוהבת לצאת מהעבודה הביתה . בחור : :$ ככה זה לא נשמע מצחיק אבל הייתם צריכים לשמוע אותי אומרת את זה . וואי .. אני רעה . הדר , היה לי כיף אתמול . אני אוהבת אותך !

../images/Emo214.gifוואי, אני כ"כ מדמיינת!!!

רק אצלך קורים כל הדברים ההזויים..כי את הופכת אותם לכאלו!! אחח שלי, את מוסיפה לסלט הזה שנקרא "חיים" הרבה אקשן

../images/Emo214.gifלא קשור.

לפעמים, ברגעים כמו אלו, בא לי ממש לכעוס על עצמי. הלוואי שבין השאר באוניברסיטה ילמדו אותי גם דרך חיים לדעת איך מסתכלים על חצי הכוס המלאה. (או רבע?!) ולא רק את העובדה היפה שדקה של צחוק שווה לחצי שעה של הליכה. אני לא מבינה איך זה שאתמול היו לי כל כך הרבה סיבות לשמוח, ועדיין המעט שהיה שלילי נכנס לי לתוך הנשמה והשתלט . בע . :-{

שלי פאר

New member
לדעתי , קחי כוס , מלאי אותה בחצי

( אם זה קולה מה טוב ) ותסתכלי עליה . אם לא , תעשי רשימה של דברים טובים ודברים רעים ותסתכלי עליה שוב מחר . תראי איך תחייכי .

../images/Emo126.gifלמי שעדיין אין -

הדיסק החדש והמדהים של האמן המוכשר-
יואב דגני
-
ימים אחרים
, עכשיו ב"אוזן השלישית" בקינג ג'ורג' וב"דיסק סנטר" דיזינגוף סנטר ת"א. מומלץ בחום, אפילו חובה!

amitshilo

New member
לכולנו יש../images/Emo9.gif

כאילו.. לרובנו..
ודניאל, אולי כדאי שתשני בחתימה שלך מ"קומונה" ל"פורום" ובהזדמנות זו גם תחזרי לכתוב שם

שלי פאר

New member
העוף של אתמול , עדיין אכיל !?

( הדר , איכשהו , את יכולה לענות על זה . ) אתמול ! קניתי את הדיסק של גלי עטרי . ( עדיין לא שמעתי אותו .. ) ועוד 2 דיסקים . החדש של אהוד בנאי והחדש של דוד דאור ( שהם בעיקר דיסקים עם שירי תורה כמו בבתי כנסת ) אבל התרגשתי :)

inbarIL

New member
אני חושבת

שזה ממש לא בסדר שאין יותר דן המפרי בטלוויזיה?
מי מסכימה איתי?

../images/Emo7.gifאין יותר מסכימה ממני

איך אפשר לוותר על דבר כל כך יפה בטלוויזיה.....?!? וחוץ מזה, על מה אני אצרח לענברי בטלפון "אומג אומג אומג!!!1"
קיצר, בזיון . ><

inbarIL

New member
אנ אגיד לך על מה!

על "די כבר עם הפאפרצי האלו!!!!!!1111 ישיתנו לי לחיות בשקט!!!!!!!!!111"

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחח מצחיקולהההה [מה זה מזכיר לך?..] לא מאמינה שמשכת אותו עם הסיפור הזה כל כך הרבה
מסכן, בטח כבר רצה לפנות לאיזו אגודה נגד פדופילים!

inbarIL

New member
עלק אמרת מצחיקולההההה../images/Emo6.gif

וואו זה פשוט היה ענקקקק ואחר"כ הוא עוד ביקש ממני לסדר לו פרוטקציותXD

חחחח חשב הוא בים!../images/Emo6.gif

ככה זה כשאתה בברנזה
[או לפחות מוסיף את כל העולם לפייסבוק] אוף ענברי אני תמגעגעת
במיוחד לגלגולים ולבארבי על המיטה שליייייייייייי חובה לעשות את זה מתישהו שוב

למעלה