של בוקר מקורר

kevin198

New member
תעלומה

חבר'ה אני ממש אובד עצות אני עדיין חושב על משהו שקרה לי לפני שנה. זה היה לפני שנה הייתי קונה איזשהו מוצר בסופר פארם (אני לא אפרט את שמו) אני קונה את המוצר בתדירות של שלושה ארבעה ימים. עד היום אני די המום המחיר בהתחלה היה 42.99 לאחר מכן אני בא לאחר שלושה ימים שוב והמחיר משתנה ל 43.49 סתם מתוך סקרנות אני שואל את המוכרת: "העלתם את המחיר הא"? בחיוך. היא אומרת לי שלא וזה תמיד היה 43.49 אמרתי לעצמי טוב כנראה שהיא לא זוכרת טוב הרי אין הבדל גדול בין המחירים. טוב אני חוזר לאחר שלושה-ארבעה ימים שוב והפעם המחיר 44.49 עכשיו התחלתי להסתכל על כל הקופסאות אולי רק הקופסא הזאת עם המחיר הזה אני מסתכל ואני רואה שכל ה 100 קופסאות עם 44.49 אמרתי לעצמי " מה הם יורידו הכל מהמדפים וישימו את המחיר מחדש? זה לא טרטור? והרי ממתי חברה משנה פעמיים מחיר בשבוע?" טוב אני ניגש שוב למוכרת אני אומר לה:" מותק תקשיבי הפעם לא יעזור לך שיניתם את המחיר כבר פעמיים השבוע" היא אומרת לי: " לא לא שינינו את המחירים זה תמיד היה כך" התחלתי להתרגז ואמרתי לה :" מה אני נראה לך על סמים יש לי הוכחות שזה היה במחירים הקודמים" והיא מסתכלת עליי במבט כאילו אני נרקומן משוגע. לא ויתרתי, חזרתי הביתה לקחתי את הקופסאות עם המחירים שרשומים עליהם ושמרתי אותם בתוך שקית ניילון" בקיצור עוברים עוד ארבעה ימים ואני ניגש שוב לסופר פארם ואתם פשוט לא תאמינו ואני לא משקר המחיר היה 49.99 הסתכלתי על כל הקופסאות והייתי בהלם כמה דקות אני ניגש לקופה והפעם אני מנסה לבדוק את המוכרת: אני מוציא מהכיס את הסכום הקודם 44.49 ונותן לה. היא מסתכלת עליי ואומרת: "חמודי תקרא מה רשום על הקופסא 49.99" טוב אמרתי לעצמי אני לא מתווכח הפעם אחרת יחשבו שאני איזה מטורף שילמתי והלכתי. אני חוזר הביתה ושם בשקית גם את הקופסא הזאת החלטתי שאני לא חוזר לסופר פארם הזה יותר. עד היום יש לי את הקופסאות שמורות ואני מנסה לחשוב על הסבר הגיוני שיסביר את זה. האם זה הגיוני שתוך שבועיים ישנו 4 פעמים מחיר של מוצר?? ותחשבו עוד להוריד הכל מהמדפים (את כל 100 הקופסאות) 4 פעמים ולתקתק עליהם מחדש את מחיר המוצר. אני חושב וחושב ואני לא מצליח לחשוב על דרך הגיונית שתפתור לי את התעלומה. למישהו יש רעיון?

noname20000000

New member
באמת נשמע מוזר..

לפי דעתי כדאי שתיגש לשם עם כל הקופסאות ותסביר מה שקרה.בהנחה שיש לך את כל הקופסאות עם המחירים, אין סיבה שיחשבו שאתה מטורף.

noname20000000

New member
אויש... כמה טיפשי מצידי.

שכחתי לגמרי שכתבת שזה קרה לפני שנה. מצטערת

Gilliana

New member
אין כאן כל תעלומה

ואם כבר - זוהי קונספירציה. מדובר בשיטה ותיקה להטעית הצרכן אשר כמוב נוקטים במרבית סניפי רשתות הסופרמרקטים למיניהן. לכן צריך לבדוק את המחירים בשבע עיניים גם אנם נכנסתם לקנות את המוצר יום לאחר שקניתם אותו. המחיר עשוי לקפוץ בעשרות אחוזים ואפילו 3 פעמים בשבוע.

למעלה