של בוקר רביעי

../images/Emo32.gif של בוקר רביעי ../images/Emo9.gif

הציייייייילוווו, אני מתה מעייפות
, אבל הסיבה שהלכתי לישון מאוחר שווה את זה <נראה לי
>. הולכת עוד מעט ללמד בבית ספר
, היום יש לי כמה שעות, מתחילה בעשרה לתשע אבל צריכה להגיע באוטובוס ולהספיק לצלם דברים, אז אני אצא בשבע וחצי מהבית. שיהיה לכולנו יום מקסים

האאאאא, תודה על ההתעניינות ../images/Emo13.gif

האמת שאני כבר לא מלמדת את הכיתה כמחנכת, אלא רק מידי פעם. כרגע אני מורה מחליפה של כל מיני כיתות במקום מורות, כל פעם כיתות אחרות, אז הקטע של התקנון לא יצא לפועל.

אני הייתי מורה מחליפה כמעט 4 שנים

אם את צריכה עזרה או משהו- תיכתבי לי, אני אשמח.

בוקר אור ../images/Emo9.gif

ככה נשארים ערים עד מאוחר כאשר את מלמדת למחרת ? מה זה החוסר אחריות הזאת ? אני מקווה שהסיבה הייתה שווה את זה !
בוקר טוב לכולם
שיהיה לכולם יום מקסים

בהחלט הסיבה שווה את זה ../images/Emo9.gif

אחחחחחחח האוזניים שלי כואבות
, מעניין באמת למה

יעלי 8

New member
קצת קיטורים ../images/Emo5.gif

אוף !נרשמתי למכינה אז שלחו לי רק היום את האישור שקיבלו אותי עם השובר שצריך לשלם ובלעדיו אי אפשר לעשות מערכת שאני צריכה לשלם אותו מחר כדי שביום ראשון אני אוכל לעשות מערכת .שאני יכולה לעשות רק ביום ראשון . אבל מאחר ואין סיכוי שזה יגיע היום אני צריכה לנסוע לשם מחר (ביקשתי שיוציאו לי שובר חדש אבל הוא יהיה מוכן רק מחר ) ואח"כ להספיק לבנק לשלם .(מהפקדון מה שגורם לכל הבעיה ) ואח"כ ביום ראשון ללכת לעשות מערכת שאת האישור הסופי שלה אני אקבל רק שבוע לפני תחילת הלימודים . ואמורה להיות משהו כמו 40 שעות בשבוע במקרה הטוב . והכי מעצבן ששבוע שעבר שהייתי שם וביקשתי את השובר הם לא יכלו לתת לי אותו . ואני ש ו נ א ת לעשות דברים ברגע האחרון !!!!

לא נורא ../images/Emo24.gif

ככה זה הביקורטיה בישראל- מעצבנת בהחלט. אתמול חיכיתי שעה וקצת בתור במשרד הפנים לחידוש דרכון ובסוף כשבא התור שלי מישהו ניסה להידחף
בהצלחה במכינה

יעלי 8

New member
למרבה הפלא ...../images/Emo28.gif

קרה נס ואחריי שדיברתי איתם ב12 והמזכירה אמרה שהמעטפות עדיין לא נשלחו והן על השולחן שלה וכבר סיכמתי לבוא לקחת מחר טופס הלכתי לאן שהוא ושחזרתי בערך ב20 הביתה אמא שלי אמרה שהמכתב שלהם עם התלוש היה בדואר (והיום בצהרים הם ראו אותו במשרד ) די אומרת ... בכל מקרה יש לי מחר רק ללכת לבנק

החיים שלו יפים ../images/Emo3.gif

טוב... האמת שגם כשיכלתי להתעורר בשעות האלה, לא הייתי מסוגלת- אוהבת את הבוקר, את השקט של הבוקר, את הידיעה שמתחילה את היום מוקדם...

eris1515

New member
חחח יפיפיים-../images/Emo6.gif חזר ב-5 לפנות בוקר

ממסיבה... איך לא ישן עד עכשיו?

למעלה