שירי חמודה,שולח לך ../images/Emo24.gif
מצטער לשמוע שזה מה שקרה. לפני הכל אני חושב שבשבילך כדאי לך לברר
בבטחון את העניין של האם הוא רוצה קשר או לא.אולי מדובר פשוט באי-הבנה טכנית(ואולי לא,אני לא יודע,פשוט בהודעה שלך לא הבנתי את זה).את יודעת,זה קורה לפעמים בצבא שאי אפשר להתקשר,יש תקופות כאלו.אז מומלץ קודם לברר סוגיה הזו,כי אני חושב שזו טעות נפוצה אצל אנשים בקשרים להניח הנחות ופירושים(אמממ,אני מדבר כמובן מנסיון אישי
),כשלמעשה הצד השני לא מודע להם,לא התכוון שזה ייראה ככה וכדומה. שנית,ובהנחה שאכן מדובר בסיום הקשר בינכם,אולי כדאי לך לקחת איזה סוג של פסק זמן לעצמך מקשרים עם גברים.זה נשמע מוזר,ואת לא חייבת לקבל את זה כמובן.את באמת צעירה ואני לא אומר את זה בהתנשאות,אלא מתוך הבנה שהתקופה הזו אמורה להיות התקופה שלך עם עצמך.זו התקופה שאת צריכה לגלות מי את באמת,מה את רוצה בחיים(מלבד קשר זוגי ואהבה הכוונה),מה סדר העדיפויות שלך בחיים,עם אילו אנשים את רוצה להיות בקשר ועם אלו לא ועוד ועוד(המודעות העצמית זה הרי נושא כל כך רחב).למעשה,כתבת את זה בעצמך, אבל אולי התכוונת רק לימים הקרובים ואני חושב שאולי כדאי לשקול לעשות את זה לתקופה ממושכת יותר. זה לא אומר כמובן שצריך להפגש או לצאת עם גברים שיראו לך או להפסיק לחלום על אותה אהבה נכספת,אבל לדעתי זה אומר שהמיקוד שלך צריך להיות כרגע בפיתוח ועיצוב האישיות שלך,בהכרת ה"מי אני?",ולא בחיפוש אחרי אהבה.אני גם די בטוח(ואומר זאת גם לעצמי
) שאהבה זה דבר שמגיע אלינו כשאנחנו מוכנים ובשלים לקבל אותה,ובשביל זה אנחנו צריכים לעשות את התהליכים הפנימיים העמוקים שלנו.לדעתי זו התקופה האידיאלית בשבילך כרגע.קצת אחרי הצבא,לפני מציאת מקצוע(תמיד עדיף למצוא משהו קבוע ומתמשך על פני עבודות זמניות ומתחלפות),לפני הטיול הגדול בחו"ל אולי,לפני שה"חיים האמיתיים" בעצם מתחילים ואז כבר מאוד קשה להשתנות או למצוא זמן לתהליכים האלו. אה,ואל תחששי שאת לא כותבת כאן או במקום אחר.מנסיון,הרבה פעמים כתיבה גם כרוכה באנרגיה נפשית,וברגעים שקשה לנו אנחנו זקוקים לכל טיפת האנרגיה שיש לנו(ולא תמיד יש לנו הרבה),ולכן צריך להשקיע אותה בחוכמה, ולפחות מבחינתי הלקיחת פסק זמן לעצמך זה יותר מלגיטמי,זה דבר שנכון לעשות אותו במקרים כאלו.ואת זה אני אומר גם בידיעה שהודעותיך,גישתך הפתוחה והסקרנית,השואלת והבוחנת,תהיה חסרה פה(ובפורומים האחרים שיש לנו במשותף
).אז זה הזמן שלך להיות קצת "אנוכית" ולעשות דברים בשביל עצמך,קודם כל לטווח הקצר לשפר את המצב רוח,ואולי חשוב יותר,לטווח הארוך, לשפר,לבנות ולעצב את מי שאת,שתהיי חזקה יותר,שתחושת הערך העצמי ושמחת החיים שלך תהיה תלויה בראש ובראשונה בך,ולא בקשרים הנוצרים או נעלמים עם אנשים אחרים. אז שיהיה המון המון
וכמו שאמרת לי לא מזמן אני שוב אחזיר לך בחזרה-אם תצטרכי איזה סוג של עזרה,לא חשוב איזו,אל תהססי ואני פה בשבילך!