של טבעול

Deanb

New member
פגשתי את שירי!!!

חבר'ה, פגשתי אותה! בפעם הראשונה בחיים שלי! הלכתי עם ידידה ספונטנית לקניון רמת אביב והיא חתמה שם על אלבומים והייתי בטוח שיקח שעות עד שניכנס אבל תוך שנייה חיפשו זוג והכניסו אותנו והיא היתה כ"כ מקסימה, והמילים נעתקו לי מהפה... ואמרתי כל מיני שטויות... וכתבתי לה שיר אז נתתי לה אותו ובסוף לחצתי לה יד, אמרתי לה תודה והסתכלתי לה בעיניים, ואני נשבע שכמעט שקעתי בתוכן... אני כ"כ מאושר

black angel 11

New member
לתת באהבה

אוקיי אני לא בטוחה שזה קשור לנושא הפורום ואני מצטערת ,אבל זה נושא חשוב מאוד שכמה שיותר אנשים צריכים לדעת עליו. לאלה שיודעים ולאלה שלא ,עמותת לתת מארגנת מבצע איסוף מזון בסופרמרקטים,שבו מתנדבים צעירים ומבוגרים יאספו מזון למשפחות נזקקות. המצבע נערך עכשיו בכוונה כדי שהאוכל שייתרם ישמש למשפחות בחגים הקרבים ובאים ,מי שרוצה עוד מידע על המבצע או על עמותת לת שישלח לי מסר או ישאיר לי הודעה. אבל אני מבקשת ממכם תתנדבו ,זה לא הרבה זמן וזה יכול להשפיע ולעזור . אנג'ל

קודם כל,כל הכבוד לכם!!!../images/Emo24.gif

וגם לך, ראיתי גם פה וגם בפורום בריטני את ההודעות שלך,וסחטיין על היוזמה וזה
אני אוהבת לתרום וזה, אבל כרגע אין לי כ"כ הרבה זמן עם כל הלחץ של הלימודים, אבל שיהיה בהצלחה!

Shai B

New member
שמח בשבילך, דין!

אני אישית פגשתי את שירי מימון כמה פעמים במקומות הכי הזויים שאפשר אבל זה כבר סיפור אחר. בכל מקרה, למרות שאני לא מעריץ נלהב שלה, אני חייב לציין שהיא אחלה של זמרת וללא הספק הדבר הטוב ביותר שיצא מ"כוכב נולד" (אסי בטוח יהרוג אותי
).

תפוז תמות!

בהתחלה הוא הראה לי שאי אפשר לשלוח את ההודעה ויש טעות אז לנסות שוב, אז כתבתי ועכשיו הוא נכזר לשלוח את שניהן! כלב!

../images/Emo32.gif של טבעול../images/Emo11.gif

*למען מתן
* שרשרו לכאן הודעות שלא קשורות לנושא הפורום!

timtamtum1

New member
../images/Emo178.gif

איזה יום זה היה! אפילו פורום זכוכית היה יותר פעיל מאיתנו! תפסיקו להעלם! חח

למעלה