של יום כיפור ..

JULI4561

New member
../images/Emo32.gif של יום כיפור .. ../images/Emo197.gif

נגנב מפורום 1082 [חח הם יסלחו לי] צמתם? ואיך היה? אכלתם ארוחה מפסקת? אכלתם משהו מסוף הצום? נשברתם? איך? מה עשיתם בצום? מה היה הכי קשה לכם בצום? הייתם חייבים לצום [זתומרת, אם אתם בני 13 או בנות 12...]? הרגשתם שאתם צריכים לצום? ביקשו מכם סליחה? ביקשתם ממישהו סליחה? הלכתם לבית הכנסת? רכבתם על אופניים/גלגיליות/סקייטבורד/קורקינט? אתם חושבים בכיפרתם על כל החטאים מהשנה שעברה? "טופפ שזה נגמר" או "לא היתה לי בעיה לצום גם עוד שבוע"?

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo109.gif

צמתם?לא..אסור לי ואיך היה? אכלתם ארוחה מפסקת?כן אכלתם משהו מסוף הצום?כן נשברתם? איך? מה עשיתם בצום?חברים חברים ולישון מה היה הכי קשה לכם בצום? הייתם חייבים לצום [זתומרת, אם אתם בני 13 או בנות 12...]?לא הייתי חייב כי עברתי ניתוח בבטן הרגשתם שאתם צריכים לצום?לא ביקשו מכם סליחה?כן ביקשתם ממישהו סליחה?כן הלכתם לבית הכנסת?כן [אחרי שנים שלא הייתי בבי"כ ביום כיפור] רכבתם על אופניים/גלגיליות/סקייטבורד/קורקינט?לא אתם חושבים בכיפרתם על כל החטאים מהשנה שעברה?לא "טופפ שזה נגמר" או "לא היתה לי בעיה לצום גם עוד שבוע"?טוב מאוד שזה נגמר כי השעמום הרג אותי P:

Fergie7

New member
אני עייפה.

צמתם? שעתיים XD ואיך היה? קשה. אכלתם ארוחה מפסקת? לא. אכלתם משהו מסוף הצום? אני תמיד אוכלת >< נשברתם? איך? מהויטמינצ'יק של חברה.
זה רשע. מה עשיתם בצום? מה היה הכי קשה לכם בצום? הייתם חייבים לצום [זתומרת, אם אתם בני 13 או בנות 12...]? לא צמתי. הרגשתם שאתם צריכים לצום? לא. ביקשו מכם סליחה? כן. ביקשתם ממישהו סליחה? כן. הלכתם לבית הכנסת? לא. רכבתם על אופניים/גלגיליות/סקייטבורד/קורקינט? לקחתי לילדים אופניים וסקייטים XD אתם חושבים בכיפרתם על כל החטאים מהשנה שעברה? לא יודעת. XD "טופפ שזה נגמר" או "לא היתה לי בעיה לצום גם עוד שבוע"? צום זה רשע.

randu

New member
אני בשוק,פשוט בשוק.

צמתם?בארור! ואיך היה?בלילה היה קשה,ואז קמתי ב-3 וחצי,אז היה בסדר.
אכלתם ארוחה מפסקת?בטח.
אכלתם משהו מסוף הצום?אכלתי המון אחרי הצום!
נשברתם? איך?
חלילה! מה עשיתם בצום?חברים,ולישון.
מה היה הכי קשה לכם בצום?לראות את חברי הנאמן אוכל במבה ושותה נסטי!
(שזה בדיוק החטיף והמשקה שאני הכי אוהב!!
) הייתם חייבים לצום [זתומרת, אם אתם בני 13 או בנות 12...]?כן,עברתי בר-מצווה.
הרגשתם שאתם צריכים לצום?
ביקשו מכם סליחה?בקטנה. ביקשתם ממישהו סליחה?כנ"ל. הלכתם לבית הכנסת?הייתי בחוץ,לא נכנסתי פנימה. רכבתם על אופניים/גלגיליות/סקייטבורד/קורקינט?
אתם חושבים בכיפרתם על כל החטאים מהשנה שעברה?אני מקווה. "טופפ שזה נגמר" או "לא היתה לי בעיה לצום גם עוד שבוע"?מעולה שזה נגמר! שנה טובה,פיפול!

randu

New member
איך נאנשים לא צמים ביכפור?

פאק, פעם אחת בשנה.. זה כזה קשה? זה לא בא בטענה אלייך, זה בכללי דרינע!

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifלא קשור קשה לא קשה

למה שאני אצום אם אני לא מאמינה בזה...?

randu

New member
היייייייילייייייתתתת!../images/Emo23.gif

יש מהשו במה שאת אומרת. לא חשבתי על זה. אבל אם כן מאמינים,אז לפחות יממה אחת לא לאכול ולשתות. זה הדבר הכי בסיסי שיש. איך בצבא? אני רואה שאת ל כ"כ הרבה בבית. לא נורא היליתי!
הספקת לעקוב אחרי פרשת ג'קו..?

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifהספקתי גם הספקתי ../images/Emo3.gif

זה שאני לא כותבת לא אומר שאני לא קוראת- בד"כ פשוט אין לי על מה להגיב... בצבא בסיידר, סיימתי היום את החלק הראשון של הקורס שלי ואני שמחה

randu

New member
וואלה,מגניב לך.../images/Emo47.gif

היו לך כבר את הרגעים האלה *שאני מכיר מאחותי,אגב* שאת ממש מתגעגעת לאנשים שקרובים אלייך ואת מתחילה לבכות? זאת השאלה שאני תמיד שואל.

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifלא, ממש לא...

אני לא קשורה רגשית למשפחה שלי...
ועם החברים אני בקשר טלפוני ומתראים בסופ"שים, אין מה לעשות...
[אז לא- אני לא יוצאת יומיות]

Fergie7

New member
בדיוק מה שבאתי לכתוב ../images/Emo12.gif

אני פשוט לא מאמינה בזה.

עונה

צמתם? לא :( ואיך היה? אכלתם ארוחה מפסקת? אכלתם משהו מסוף הצום? נשברתם? איך? מה עשיתם בצום? מה היה הכי קשה לכם בצום? הייתם חייבים לצום [זתומרת, אם אתם בני 13 או בנות 12...]? אני הייתי חייבת,אבל לא צמתי הרגשתם שאתם צריכים לצום? כן ביקשו מכם סליחה? לא ביקשתם ממישהו סליחה? לא הלכתם לבית הכנסת? לא רכבתם על אופניים/גלגיליות/סקייטבורד/קורקינט? קורקינט של חברה אתם חושבים בכיפרתם על כל החטאים מהשנה שעברה? לא "טופפ שזה נגמר" או "לא היתה לי בעיה לצום גם עוד שבוע"? טוב שזה נגמר

למעלה