שנה טובה וחג שמח... מפורום שירי מימון.
R RTur New member 2/10/05 #5 חג שמח מפורום לירז צ'רכי ודודו טסה! חג שמח לכולכם וברכות על הפורום ליבז"ז!!!
נ נ ו נ י י י י New member 2/10/05 #10 ../images/Emo32.gifשל יום ראשון../images/Emo9.gif כל מה שלא קשור ליעלי-לפה כל מה שלא-ישורשר (או שלא ) שבוע טוב לכולם ויום אחרון לפני חופש נעים לכולם ו...חופש נעים לכולם
../images/Emo32.gifשל יום ראשון../images/Emo9.gif כל מה שלא קשור ליעלי-לפה כל מה שלא-ישורשר (או שלא ) שבוע טוב לכולם ויום אחרון לפני חופש נעים לכולם ו...חופש נעים לכולם
D Dark Force New member 2/10/05 #11 שיהיה לכולנו..../images/Emo56.gif|פגרה| שבוע מעולה המון המון צחוק ושמחה, והרבה יעלי
א אביחי לאב שירי מימון New member 2/10/05 #13 תכף אני הולך לביצפר..../images/Emo11.gif חוזר ב12:00, כי אני לא הולך לקרן-קרב שעתיים אחרונות, אז, אני רק יכול לאחל לכל מי שלומד הצלחה, ולכל מי שיש מבחן שלא יתרגש ובעז"ה יעבור אוהבב המוןן אביחי מימון חרוז
תכף אני הולך לביצפר..../images/Emo11.gif חוזר ב12:00, כי אני לא הולך לקרן-קרב שעתיים אחרונות, אז, אני רק יכול לאחל לכל מי שלומד הצלחה, ולכל מי שיש מבחן שלא יתרגש ובעז"ה יעבור אוהבב המוןן אביחי מימון חרוז
C chen010189 New member 2/10/05 #15 לכל מי שמכיר\אוהב את יחיאל אלקבץ http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=13019
ח חנוש לאב טלי שרון New member 2/10/05 #16 ../images/Emo105.gifשנה טובהההה../images/Emo99.gif%^$& חופשששש