של יום שישי בקאמבק מטורף!! הייתי חולה כל השבוע, עכשיו אני פחות >< התגעגעתי!!!!!!!!!!!
Y Yarinv New member 19/1/07 #1 ../images/Emo32.gif של יום שישי בקאמבק מטורף!! הייתי חולה כל השבוע, עכשיו אני פחות >< התגעגעתי!!!!!!!!!!!
../images/Emo32.gif של יום שישי בקאמבק מטורף!! הייתי חולה כל השבוע, עכשיו אני פחות >< התגעגעתי!!!!!!!!!!!
S SHANIELICIOUS New member 19/1/07 #5 ../images/Emo201.gif../images/Emo121.gif../images/Emo182.gifLOVE
I idanias New member 19/1/07 #4 שבת שלום/tapuzforum/images/emo3.gif רק אתמול תיקנו לי את המחשב.. יום שני אני לוקח אותו מבאג ובעזרת השם ביום שלישי או רביעי אני קונה מחשב חדש.. לא מחשב נייד כי נמאס לי כבר מהם חחח... קיצר מקוה שתהיו יותר בפורום כי לפי מה שאני רואה המצב על הפנים
שבת שלום/tapuzforum/images/emo3.gif רק אתמול תיקנו לי את המחשב.. יום שני אני לוקח אותו מבאג ובעזרת השם ביום שלישי או רביעי אני קונה מחשב חדש.. לא מחשב נייד כי נמאס לי כבר מהם חחח... קיצר מקוה שתהיו יותר בפורום כי לפי מה שאני רואה המצב על הפנים
S SHANIELICIOUS New member 19/1/07 #6 ../images/Emo3.gifסופסוף ../images/Emo24.gif../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif
L LEEkm New member 20/1/07 #9 וואו.../images/Emo151.gif הייתה מסיבה ממש טובה, פגשתי מישהו ממש חמוד ובסוף הכל נהרס. גיליתי על משהו שחברה שלי עשתה. ואני לא מפסיקה לבכות.
וואו.../images/Emo151.gif הייתה מסיבה ממש טובה, פגשתי מישהו ממש חמוד ובסוף הכל נהרס. גיליתי על משהו שחברה שלי עשתה. ואני לא מפסיקה לבכות.
כ כוסית על הגג New member 20/1/07 #10 וואי איזה שינוי דראסטי ממצב רוח טוב למצב רוח רע אממ מקווה שהכול יסתדר לך
ס ספיר חולה על נינוש New member 20/1/07 #11 יהיה בסדר../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo126.gif
S SHANIELICIOUS New member 20/1/07 #12 ../images/Emo24.gifלא לבכות../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif
I idanias New member 21/1/07 #13 ואם היא רוצה לבכות?!?! חחח סתם ליז הכל יהיה בסדר-או שזה כבר הסתדר(?)