היה כל כך כיףףףףףף../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif
קודם כל אני לא הייתי אמורה לכתוב פה היום בגלל שאתמול גנבו באיזור שלי כבל של רשת או משו כזה ולא היה לכול האזור שלי אינטרנט <וקו טלפון
>
וחשבתי שעד שאני יחזור יהיה שבועעע
אבל אני רואה היום בבוקר שכבר סידרו את זההההההההההה
ואני פההההההה איזה כיף
ועכשיו מועדון לילה ..
לצערי לא ראינו את מיה
היא כנראה הצתלמה בתוכנית הראשונה ואנחנו היינו בצילומים לתוכנית השניה
אוף התבאסתי .. לא נורא אולי פעם הבאה .. אבל לשמחתייי עפר שכתר לא עזבבב
אז ראינו אותו ואת ארז טל כמובן .. ואת אורי גוטליב ואת אסי עזר השרוט חח הרג אותי עם הכרובב
<אתם תראו
> ואת שי משו משי ודרור למי שמכיר
והאורחים היו איתן משו מהשגריר
וטל ברמן מהרדיו
קיצר לא מוכרים
אבל היה נחמד
אנחנו היינו שורה שלישית וחסר לכם אם אתם לא רואים אותנו
והייתה מישהי בשורה ראשונההה שנקרעהההההה אבל מה זה נקרעההה כל בדיחה גם אם היא הכי לא מצחיקה היא צחקהה והצחוק שלה היה כמו של מכשפה
וכל כך חזקקקקק חחחח ונקרענו מהצחוק שלהה לא מהבדיחות
במיוחד עידן
.. ובהפסקה החבר שלה נטש אותה
חחחחח הוא פשוט ברחח חח כנראה התפדח ממנה
עכשיו בהתחלה שעהההההההההה אנחנו מוחאים כפיים .. רצו לתרגל את זה
הלכו לי הידיים .. חחח ואחר כך נכנס ארז טל ואמר לנו שאנחנו קהל טוב .. כי הקהל הקודם היו מסריחים
טוווווווווווווב .. כל פעם שהיה איזה הפסקה או הראו קטע שהם צילמו כבר מלפני כמה זמן וצילמו ת'מסך הגדול הזה אז כולם כמעט קמוו אסי ישר טס לאכול חח איזה שמן .. וישר מאפרות נכנסות ומוזגים להם יין וכל הסידורים מהר מהר חח
אע ובהפסקה חצי קהל עזב
כאילו למה הם הזמינו כרטיסים אם הם עוזבים באמצע?! טוב היה טיפה בדיחות חלשות והיינו גם עייפים
אבל נשארנו עד הסוף
והיה קטעים מצחיקים שבגללם כאב לי הפרצוף מרוב צחוק
והיה איזה קטע שארז בחר משתתפת מהקהל כדי שהיא תביא להם שתיה אחרי כל תשובה נכונה חח נראה לי הם יצאו משם שיכורים
ורציתי להתנדבב אבל לא ידעתי שזה מה שעושים .. באסה הייתי יכולה להיות לידם ושיראו אותי בטיוי
אבל חשבתי הם רוצים שאני ידבר או משו אז התפדחתי .. חח חפיף .. וזהו בערך
ועידן אתה שרוטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט חחחח אנחנו יושבים באוטובוס פתאום נכנס איזה פליפיני עם עץ
ועידן רצה עלה
חחחחחחחחחחחחחחח וכשיצאנו מה הוא עשה?? הוא פשוט תלש לו עלה חח טוב שהוא לא ראה
ואולפן עדוץ הילדים היה ליד אז עידן נזכר מסיפורים שלו משם <עפיפון - דג XBBBBBBBBBBBBBB> אויי הרגת אותייי .. ובסוף התוכנית עידן היה מורעבבב חח רצה שיפוד חחחחח ועד שמצאנו חנות של שיפודים היה סגור XBBBBBBBB חח לא נורא
ולא הרגתי אותך יש לך מזל ששלומי היה שם ולא היה נעים
אבל אל תדאגג יום יבוא
ושוב תודה לאבא שלו שבזכותו חזרתי הביתה
וואי איך סיבכתי אותכם מסכניםםם .. תודהה