של יום שלישי

SHANIELICIOUS

New member
../images/Emo32.gifשל יום שלישי../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

XD חח למה לא פתחו עדין..:] יום טוב לכולם!

idanias

New member
יום טוב לכולם../images/Emo24.gif

מה קורה? מה המצב? מה העיניינים?

סקר:]

מי פה ראה את התוכנית 'שניים' עם מיה דגן ואיגי וקסמן? זה בהוט... לי יש הוט אז ראיתי וזה הדבר הכי קורע שראיתי בחיים שלי ראיתי את זה לפחות 5 פעמים וכל פעם אני נקרעת מחדש
למי שיש יס ולא מכיר אז בתוכנית הזאת יש כל פעם שני מפורסמים שאחד מהם מראיין את השני אבל בסוף שניהם מדברים על החיים

אחחחח איזה יום../images/Emo122.gif

אין לי זמן לנשוםםם קיבלתי באנגלית 2 מבחנים אחד 88 ואחד 87
יאייי ומחר יש לי מבחן בחשונאות .. ובאנגלית נראה לי
ומחרותיים יש לי מבחן במתמטיקההה אוף אני לא יודעת כלוםם ..
וסיימתי היום ב 3 עד שהגעתי הביתה היה 3 וחצי ולא אכלתי כלום מהבוקר אז היה לי עכשיו איזה כמה דקות לאכול ועוד שניה יש לי מורה פרטית
הלפפפפפפפפפפפ ..

idanias

New member
תאכלייייייייי../images/Emo3.gif

ויפה יפה המבחנים באנגלית שלך

SHANIELICIOUS

New member
../images/Emo9.gifחזרתי לסקולה../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

80 בערבית
היה קלי קלוקה בלשון

Yarinv

New member
שונא פיסיקעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

מחר יש לי מבחן. בפיסיקה. בלעכס. המורה שלנו גרוע, גרוע זאת לא מילה - הוא לא משתלט על הכיתה ואפילו לא מנסה לעשות את זה, הוא מלמד "את עצמו" אומר את החומר בלי שאכפת לו אם מישהו שומע, ומצליח באמת ללמד רק ילד אחד שהוא איזה חנון (לא שיש לי משהו נגד חנונים אבל אצלו זה כבר סיפור אחר) שכל הזמן מתחנף למורה כי הוא למד איתו פעם. וזה נראה יותר גרוע ממה שזה נשמע. ושתבינו, המחנכים של רוב כיתות ט' מודעים למצב הזה, כל כיתה שלומדת איתו (וזה עוד רמה א') לא סובלת איתו ולא מצליחה ללמוד איתו. עכשיו, לך תלמד למבחן בפיסיקעע עם הדבר הזה... אלוהים תעזור לי

למעלה