סיקור מלא על 'חי בסרט 2' בתיאטרון ח
חיפה
טוב, קודם כל..תודה לתיאטרון חיפה שתקעו את ההצגה באולם הכי מבאס שיש.. בוואדי סאליב..שזה כמו ואדי ניסנס..בדיוק ליד מועדון החושפנות הגדול בצפון
בכל אופן, לקחתי את אחותי כי כבר הרבה זמן שאני עושה לה מונולוגים מזה והיא מתה לראות..ויש לה גם יומולדת אז לקחתי אותה בתור מתנה
הקיצר..נכנסנו והתיישבו בבר..ופתאום, מי מתיישב לידי? יורם!!! סתם לא הלוואי
התייבש לידי שלמה בראבא..ואני כזה כולי מנסה להראות כאילו כלום, הכל כרגיל וסבבה ומי הוא בכלל
ואז הוא מזג לעצמו בירה ושאל אותי אם אני רוצה..אז חייכתי כמו פוסטמה, לא יודעת למה בעצם. ואז הוא ראה את הגשר ואמר: "אופס בת כמה את ילדונת?" ועניתי 16 במבוכה
טוב זה בכלל לא חשוב, אני פשוט לא מבינה רק למה הוא הגיע עד פאקינג ואדי סאליב בשביל ההצגה הזאת. חבל שלא שאלתי אותו
הוא גם היה עם איזה אחת בת 25 גג..סוטה. טוב נמשיך. נכנסנו להצגה והתיישבנו בשורה הרביעיתבדיוק באמצע..אח"כ התחרטתי כי לא רציתי שורד תראה אותי..אני תמיד יושבת מולה ו..פאדיחה
אז היתה הצגה מעולה..היו הרבה שינויים..מי שראה את ההצגה אז החליו את השחקנית שעשתה את המונולוג עם היד שנתקעת לה בכיסא בנועה קולר
והיא לא עשתה את זה הכי טוב למרות שהיא ה-מלכה
פשוט רואים שאמרו לה לעשות את זה ברגע האחרון. הורידו גם את הקטע עם הרופא/ליצן/וואטאבר..והחליפו את זה עם הפיג'מה שהורג עכביש בשירותים
אה והוסיפו איזה דארקווין..לא אהבתי אותו..הוא היה משעמם ו...בעעעע:S והקהל היה זוועתי..הרוב היו מבוגרים ו"אומנים" פלצנים כאלה שלא צחקו בכלל..וממש השתקתי את עצמי כי לא רציתי להיות היחידה שצוחקת בקול..באסה. זהו, היתה אחלה הצגה..אני חולה על נועה קולר וטל לוי
הן כ"כ מלכות!!! אה גם הילה סעדה..וכמובן ורד
מרוב שאני חורשת על המונולוג של ורד, היום הוא נהיה קצת שונה..אני יודעת שהוא היה בדיוק אותו דבר אבל משהו הפריע לי..לא יודעת בדיוק מה
אמממ מה עוד? אה אני סוגדת ליונתן מילר
דודו באוכנר
יעקב כהן
הם כ"כ שולטים!!!!!!!!!!!!!!!11 טוב די לחפירה, חייבת לישון
מי שהגיעה עד לפה מקבלת נשיקה במפגש