של מכשירי אייפוד Shuffle

אלישע18

New member
../images/Emo32.gif חבר'ה , כנסו זה חשוב...

חברה, תקשיבו לי טוב... אני , בחור דתי, חובש כיפה פונה אליכם מתנגדים ותומכים כאחד. אולי אנחנו לא שמים לב לזה כי אנחנו עסוקים בללכת לים, לבלות בקניון ולנפוש. אבל שתדעו לכם, העולם שלנו רואה ויודע מה הולך פה בעם הזה. אנחנו נמצאים במצב קריטי . עם כל זה שארץ ישראל נמצאת בסכנה של ממש, גם עם ישראל עובר משבר עמוק וקשה. כן, , אנחנו! תכניסו לעצמכם טוב טוב לראש שמשהו גדול הולך לקרות! אף אחד לא יודע מה, אף אחד לא יודע אם רע או טוב ... אבל מה שבטוח ששינוי גדול הולך להיות פה בעם ישראל. וחשוב מאוד שתכינו את עצמכם לזה נפשית. אם רק ניקח על עצמינו להשתנות , להיות פחות עסוקים בעצמנו ויותר לדאוג אחד לשני, להיות טובים אחד לשני, לפרגן והכי חשוב... להראות אהבה! מעבר לכל המחלוקות שבנינו, אנחנו כולנו אחים! וכדיי לעצור את המלחמת אחים שמתרחשת כאן ועכשיו בתוכנו, המעט שאנחנו יכולים לעשות זה לנסות לשפר את עצמנו. כן, זה טוב לפעול, להיות נוכחים בהפגנות, לחלק סטיקרים וסרטים בצמתים... אבל קודם כל זה לפעול מבפנים. לשפר את עצמינו ולהיות אנשים קצת יותר טובים ממה שאנחנו! זה לא קשה... והכי חשוב תמיד לזכור שאנחנו עם. כל הסטיגמות וההשמצות על כמה שאנחנו עם קשה , ועל כמה שאנחנו נוראים... כל זה לא נכון! אנחנו עם מיוחד, ואנחנו חזקים! ואחרי כל השנאה של עמים אחרים כלפינו , וכל השואות שעברנו במשך הדורות לא שווה שנפתח במלחמת אחים, לא שווה שהעולם יסתכל עלינו ויגיד "אפילו בניהם הם לא מסתדרים", פשוט חבל שדבר כזה יקרה. אז רק תחשבו על זה, זה הכל... מצב כזה לא היה מעולם! אנשים עוזבים את כל העבודות שלהם, את הבתים שלהם כדיי לפעול למען הארץ. אנשים בוכים ומתפללים על ארץ ישראל ועם ישראל, בזמן שאנחנו הולכים לראות סרטים בקולנוע... אז רק שתזכרו את זה. ותדעו שמדבר אליכם עכשיו מישהו ששרוף על הארץ הזאת, ועל העם הזה. ותזכרו תמיד שיש לכם ארץ מדהימה ועם מיוחד! לפניות ותגובות, אייסיקיו: 285359765

../images/Emo32.gif של מכשירי אייפוד Shuffle ../images/Emo9.gif

אני מזכירה לכל החדשים שהגיעו לפורום ע"מ להשתתף בתחרות ל-ש-ר-ש-ר לשרשור הרעיונות. [שייפתח אחת לשבוע, אגב. כרגע שרשרו להודעה של הנהלת הפורומים..] די מעיק לשרשר במשך עשר דק'.
המ.. בא לכם פגישת צ'אט היום, או משו? בתשע וחצי? בוקר טוב

למעלה