של סופ"ש

מ א י י ק

New member
../images/Emo32.gifשל סופ"ש../images/Emo41.gif../images/Emo32.gif

אנימות,חדשות,יפן,דיבורים,או אפילו סתם פיטפוטים
לפה
מה שקשור
לשרשר למקומות המתאימים
סוף שבוע נעים ושבת שלום לכולם
מיכאל
(מלאך...
)

Nora Shu

New member
גאקט קוראיני!!1

XDDDDD סליחה, התמונה בידרה אותי יותר מדי. הממ~ XD

מ א י י ק

New member
כן XD../images/Emo19.gif

פשוט זה לא יפה להשוות קוריאני לסיני
והנה סיפור למה: בת דודה שלי?,היה לה כלב בשנת 2000 והיא קראה לו באג,כי אז זה היה "באג 2000" למי שזוכר,בקיצור פעם בעלה של דודה שלי ירד איתו למטה,הוא ברח לו והוא הלך לבניין שבנו לידם,ואז שדוד שלי בא הוא חיפש אותו שם והכל,ואח"כ הוא ראה שהוא לא שם,והוא מיד הבין שהסינים שהיו בבניין היו רעבים אחרי כמה שעות עבודה אז הם אכלו אותו,זה כניראה זה מה שקרה...וזה האפשרות היחידה,בגלל שלא היה לו לאן לברוח והוא היה חוזר מיד הביתה..כי הוא היה גם יוצא לטיולים לבד..עדיין יש לדודה שלי את התמונה שלו על המקרר..
ואני הייתי בן 8-9 אני חושב,הייתי קשור אליו דווקא

Nora Shu

New member
פפט, נגיד ש XD

רק שסינים לא אוכלים כלבים, בדרך כלל. אם אני לא טועה זה מעדן יקר, או שטויות כאלו. כמו יפנים, אני חושבת. אולי התכוונת לתאילנדים. הם אוכלים כלבים. ... יכול להיות גם שמישהו פשוט גנב את הכלב או שהוא ברח [איך אין לכלב לאן לברוח XD].

alice123

New member
Antic Cafe -Kyu ~ BondS The Movie

זהו סרטון לכבוד הסינגל החדש שלהם Kizuna ~ אני חושבת לפחות @@ אבל ממש חמוד ^^ חלקים מ"הסרט" מופעים גם בקליפ של השיר ~שיר ממש טוב עם אתם שואלים אותי ואממ חוץ מזה הם כל כך חמדמדים ^.^ וקאנון כזה פשוש בתור חננה וגאד באו פשוט נקבה X_X והנה החלקים של הסרט עם מישהו מעוניין ^^ ונראה לי שאמור להיות המשך >>

איך עבר השבוע שלכם?XD

אצלי הוא היה הזוי לגמרי, ובמיוחד היומיים האלו... נראה לי שהדבר הכי הזוי אצלי היה לגלות שעדי נוימן (הדוגמנית) אוהבת אנימה ומנגה ולקבוע איתה ערב הקרנות אנימהXDDD אה כן, וגם להכיר מוכרת מוזרה שאומרת שורוד זה הצבע הכי אפל וקשוח שיש!XD גם לשיר סאקוראנבו עם עוד שתי בנות באמצע דיזינגוף סנטר זה די הזוי...

למעלה