של סופ"ש

TV Show

New member
../images/Emo44.gif דרוש זמר\ת לפרומו בטלוויזיה

לצילומי פרומו לתוכנית טלוויזיה חדשה שתעלה בקרוב בשעות הפריים טיים דרושה זמר\ת לביצוע קטע קצר ביותר של שירה בסגיר של הסרטון. הצילומים ביום שישי הזה בתל אביב בין 8:00 ל10:00 לפרטים נוספים: [email protected]

היום בתפוז אנשים ../images/Emo182.gif

דרור אשכנזי, עורך הסדרה המצליחה "השמינייה" יגיע לפורום הערב ב-19:30 וישיב לשאלות הגולשים. היכנסו לשרשור בפורום השמיניה ושרשרו לו שאלות כבר עכשיו
בשעה 18:00 מיד לאחר סיום התוכנית ביקור בית יתארחו בפורום התוכנית פרופסור חוה טבנקין - מנהלת המחלקה לרפואת משפחה, מרכז רפואי העמק ופרופסור אליק אבירם -מנהל מדעי, המכון הלאומי לחקר שירותי הבריאות
בימים 18-19-20 במהלך חוה"מ סוכות ייעץ בפורום הפרעות קשב ADHD גיל מאור, דוקטורנט בתחום הקרימינולוגיה, אשר אובחן כבעל הפרעות קשב ודיסלקציה. מאור עוסק באפיונים של ילדים, נערים ומבוגרים עם הפרעות קשב ולקויות למידה, תוך התמקדות בעזרה בשילובם במסגרות החברתיות, הלימודיות והתפקודיות. שרשור השאלות כבר נפתח, ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם עוד היום
תחרות הצופן בפורום מיץ תפוזים: פענחו את צופן חידות סוכות בעזרת המקרא המצורף בפורום ותוכלו לזכות בדיסק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=944&msgid=63782938
אתגר חדש בפורום עיבוד דיגיטלי D35 התוכלו להפוך את האיש בן ה-34 בתמונה לבן 74? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1342&msgid=63701701

נפתחה קומנה למעצי יעל בר זוהר

..שלום לכולם פתחתי קומנה מעריצים בבקשה כנסו בבקשה הקומנה ל... קומנה למעריצים !! טלי שרון,יעל בר זוהר,עופר שכטר תמר קנן,אפרת כאן,שרית חדד,ניקה עודד מנשה,טל מוסרי,אגם רודברג שירי מימון,מירי מסיקה ועוד... הקומנה של כולם כל המפורסמים שיש, שחקני טלנובלה בע´´מ זמרים ועוד... נינט טיב,שי גבסו,שירי מימון יהודה סעדו...... הקומנה הכי פעילה שיש כנסו! גלישה נעימה!! ועים כבר ניכנסתם תכתבו פליז זה בקישור למטה!!

I n n u e n d o

New member
נצלש - שלום../images/Emo13.gif

הממ אני דורין ואני מחליפה את שיר קצת עד שהוא יחזור אז..שלום

mary lou

New member
לא נראה לי שזה פתוח...

אני מניחה שצריך לתאם איתם קודם ושהם לא יגידו ליותר מ2-3 אנשים לבוא... לא

Nofar723

New member
../images/Emo32.gifשל סופ"ש

כל מה שלא קשור ליעלי לכאן