של תחילת שבוע

Nofar723

New member
../images/Emo32.gifשל תחילת שבוע

כל מה שלא קשור ליעלי לכאן
כל השאר ימחק או ישורשר
שבוע טוב

Dorushh 3

New member
../images/Emo41.gifעכשיו בערוץ 22 יש על מרי לו!!../images/Emo2.gif

איזו יפה יעללללל.מאוהב|

כן ראיתי, יש עכשיו פרסומות../images/Emo70.gif

ואיייי היא כזאת בחורה מהממת! יש םה פשוט פרצוף יפה
היא כ"כ יפה.. היא יכולה להיות מלכת היופי

Dark Force

New member
וואו..../images/Emo56.gif|פגרה|

בדיוק לפני שזה התחיל ניהלתי ויכוח על יעל בר זוהר- ואז כשהיא אמרה: "המחיר להיות מפורסם, ועוד בכל העולם.. זה מחיר גבוה" אני נעתק מילים.

Dorushh 3

New member
יאא ראיתם?? שהביאו לה את העוגה?????

ושהיא וגיא התנשקו?
דיייייי

Dark Force

New member
ספיישל מדהים..../images/Emo56.gif|פגרה|

באמת , שמדקה לדקה אני חושב שיעלי יותר ויותר ראויה להערכה.

תיכנסססס

"בדיוק לפני שזה התחיל ניהלתי ויכוח על יעל בר זוהר- ואז כשהיא אמרה: "המחיר להיות מפורסם, ועוד בכל העולם.. זה מחיר גבוה" אני נעתק מילים" את יכול להסביר למה התכוונת??

Dark Force

New member
הממ..../images/Emo56.gif|פגרה|

ניהלתי ויכוח עם ידידה שלי, האם יעלי רדודה שרודפת פרסום או שמה היא פשוט כבר יש לה מחוייבות מסויימת כלפי הקהל והתעשייה. אני הגעתי למסקנה, שהיא התחילה ולעולם לא סיימה, ובקרוב גם לא תסיים- יש לה עוד מה לתת וזו המחוייבות שלה. ואז כשהיא אמרה שצריך לשלם מחיר גבוה, הבנתי שגם היא שילמה מחיר גבוה, אז יהיו אנשים שיסתכלו עליה בתור מותג שיודע רק למכור בגדים- אני בוחר להסתכל עליה בתור ילדה שהתחילה מסע מטורף, ועכשיו היא רק באמצע שלו. ויש לנו עוד למה לחכות.

אני חייבת להגיד לך

שאתה לגמרי צודק! היא התחילה באמת בתור ילדה ומה לא כתבו עליה בעיתון? הכל! ובכל זאת היא ממשיכה והיא רק משתבחת מדוגמנות למשחק לריקוד לשירה להופעות ערב ערב ואני מצפה באמת לעוד המון! ואני באמת מקווה שהיא תמשיך להפתיע אותנו כל הזמן! אוי אני אוהבת אותה היא פשוט בן אדם מדהים וחזק ומוכשר היא מתמידה במה שהיא עושה ורואים שהיא עושה הכל כי היא רוצה- מהלב! היא כל כך אינטליגנטית ויודעת מה היא מדברת. ומי שאומר שהיא רדודה אז מבינים שהוא לא מכיר אותה ורואה אותה איך שהיא באמת- הבן אדם הכי מדהים שיכול להיות
סליחה על המגילה.. אבל הוצאתי את מה שאני חושבת ומרגישה =]]

Dark Force

New member
תשמעי משהו..../images/Emo56.gif|פגרה|

היום ישבנו כל המשפחה בסלון, ולפתע הייתה פרסומת של פוקס- אחותי הגדולה בת ה23 אמרה: "אני לא מאמינה, כמה יפה היא.." המשפחה שלי אגב מאוד ביקורתית.. ואז ההורים שלי הסכימו ככה: "זה מדהים שמשנה לשנה היא נהיית יותר יפה ורק יותר משתבחת.." זה מדהים, איך שהילדים מסתכלים עליה כמלכת הילדים- הנערים כסמל להערצה, והמבוגרים כסמל להתמדה.

אני אומרת לך..

היא באמת, כל כך יפה זה כבר לא יאומן.. ואתה לגמרי צודק כשהייתי קטנה היא הייתה לי מלכת הילדים אהבתי אותה הכי בעולםם והיום אני באמת מעריצה אותה אך גם מעריכה אותה מאוד בתור בן אדם ושחקנית מדהימה

למעלה