זהירות-תגובה ארוכה. חרישת הארי פוטר- לאוהבים.
ראיתי ת'סרטים (Harry Potter ו-LICM אלה הסרטים האהובים עליי) ואני לא קראתי ת'ספרים כי אני לא רוצה לדעת מה ייקרה חח אבל לאח שלי (דייויד גיא,בפברואר בן13) יש את "אבן החכמים" ואת "חדר הסודות". ולפני חודש בערך כשיצא הספר האחרון בסדרה (Harry Potter and the Deathly Hllows), הלכתי לדיזינגוב כי היה כתוב ב"ראש1" שמי שקונה את 100 הספרים הראשונים, זוכה בכרטיס לVIP מופע הקסמים של נימרוד הראל חח (מערוץ 10) בחנות "צומת ספרים" הענקית שבדיזינגוב... וגם שיהיה שם תחרות כפילים להארי, הרמיוני ורון. אז אני ואמא שלי נסענו מהר ואיחרנו וקנו כבר את 100 הראשונים..אז אני כזה מאוכזבת קונה ת'ספר.. והמוכר החתיך (עם כובע של קוסם..הרג אותי חחח) אומר לי כזה "נישאר לי כרטיס למופע של נימרוד הראל, רוצה? ואני כזה "כן, תודה!! XD" והוא אמר שזה כבר התחיל אז נאי רצה כזה בכל המיסדרונות שם חחחח עד שהגעתי לחנות הענקית וכל המדפים היו מלאים בספר החדש!! כ-ל- ה-מ-ד-פ-י-ם-!! חח זה היה קצת מפחיד..חח והכרתי שם מלא ילדים ומלא כפילים שהישתתפו בתחרות (והזוכים זכו ב500 שקל קניה בצומת ספרים או משו כזה חח) וכולם שם היו מחופשים להארי, הרמיוני ורון. אז הכרתי ת'ילדה שזכתה מקום שלישי (מתוך 25 בנות) הכפילה של הרמיוני..בת13-14 מזה חמודה חחח והיא מזה דומה לה!!!! את קולטת אותי מסתכלת עליה כל שניה חחחח קיצר היה ממש כיף ונימרוד התחיל לקפל לנו כפיות וכולם מזה היתלהבו כי זה ניראה ממש אמיתי!! (האומנם?

) חח ואחר כך הלכתי כמובן לאחת החנויות האהובות עליי "Fairies world" "עולם הפיות" שבאותו קניון בדיזינגוב. מישהי מכירה??..אני חולע על פיות ויש לי מלא ספרים עליהם..לא, לא ספרי ילדים כאלה!!..ספרי הסברה מקצועי עליהם. יקר משו כמו 180 שקל...ורוב הפיות שם מאירלנד (שקוראים לעצמם גם "עיר הפיות").. חוץץ מזה, יש לי חבילת DVD של 1,2,3,4 וחבילת DVD של 1,2,3,4,5 ולי ולאח שלי יש את 1,2 בקלטת. ועוד DVD של הסרט ה-3. וגם השנה כשיצא הסרט ה-6 (1 לפני האחרון!!) "הארי פוטר ונסיך חצוי הדם" אני אקנה ת'חבילה של 1,2,3,4,5,6 ושיצא האחרון ב2010, אני אקנה ת'חבילה של 1,2,3,4,5,6,7. (ועם תסתכלו בספר האחרון בעמוד האחרון, ג'יי קיי רולינג כתבה "האם זה יהיה האחרון?" XD ובגיליון האחרון של "ראש1" כתבו שג'יי קיי אומרת ש"אולי אעשה עוד ספר, אבל (ואבל גדול) עם אכתוב אותו אז הארי לא יהיה הדמות הראשית בעלילה." *מתאכזבת מחדש* ...אלא עם כן לונה לאבגוד תהייה הדמות הראשית?? now that would be great!!!

לונה שליטה!!. *מי שיש לו ת'DVD של "הארי פוטר ומסדר עוף החול" (5) כדאי לו מאוד ליראות במאחורי הקלעים שמדברים על לונה לאבגוד..אני חוזרת על הקטע הזה שוב ושוב. ^_^ אני כבר אובססית וזוכרת בהלפא את כל השורות שלה. חחח תקראו לי משוגעת, לא איכפת לי. ^_^ וכאן מסתיימת החרישה על "הארי פוטר". תודה שהייתם איתי. ניפגש בשמחות. (יותר נכון, ביום ראשון בפינת דיבוב התמונות שלי)
תישארו עצמכם.